reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
My urlop jak co roku na mazury :-) dwa tygodnie i sprawa załatwiona człowiek wraca bardziej zmęczony niż pojechał ale to zawsze jakieś oderwanie od szarej codzienności :rofl2:

reklama
A ja mam wszystkie wasze dolegliwosci. Skorcze lydek w nocy, obolaly kregoslup i biodra.Wczoraj doszly bole kolan(stara dolegliwosc).
Ale od kiedy wrocilam do pracy przynajmniej moge spac, przychodze taka zmeczona, ze troszke obowiazkow w domu i padam o 21. Spie do samego ranca(4,30):-D.
Zycze wszystkim mamusiom duzo wytrwalosci i usmiechu.

Hej!
My raczej urlop spedzimy w domu- z maluszkiem nigdzie sie nie rusze dalej a blizej nic nie mamy. Zreszta niewykluczone ze urodze w licu i wtedy nie ma co sie wyglupiac z wyjazdami. Tym bardziej ze z czworka to juz niezly galimatias....

Dziewczyny super ze wszystko ok z waszymi maluszkami. A tymi wiekszymi ciazami sie nie martwcie ja w 16 tyg mialam macicie jak w 24 ale bylo wszystko ok i teraz jak bylam na wizycie juz sie unormowalo. A usg bede miala gdzies za tydzien czekam z niecierpliowscia..

No ja jak bede karmic piersia to moze gdzies sie wybiore z rodzinka ale jezeli bedzie butla to raczej nie.. No ale to sie okarze w praniu..

Na skurcze lydek kochane to magnez. Mnie tez zaczely lapac ale odkad bire magnez jest ok. Kregoslup tez mnie boli jak za duzo pochodze albo sie poschylam , u mnie jeszcze docvhodzi bol krocza noramlnie jakby sie rozchodzilo ale to jak za duzo siedze. Jak leze wszystko mija. Brzuszek tez po fenotyerolu juz raczej jest miekki od czasu do czasu tylko zrobi sie jak kamien..

Gratuluje dobrych wieści z wizyt!
Ja ide na usg prenatalne 20 lutego,a 19 na badanie do mojego gina.

Ja idę do ginki dziś ale powiem wam w sekrecie że już mam problem z goleniem bo coraz mniej widzę swoją pipkę.

reklama
Ja tez odczuwam straszny pol plecow czy chodze czy leze jest to samo. Rano z lozka wstac nie moge. A oprocz tego moj pechcerz atakowany jest kilka razy dziennie ale sobie miejsce wybral do skakania:-)

Do góry