reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
My mamy jedną sypialnie i wszyscy czworo będziemy w niej spać, może kiedyś rozbudujemy jeszcze dom ale teraz to to nie jest potrzebne bo nasza mała często choruje(astma) i wtedy wole ją mieć blisko:happy2: a nowe maleństwo to wiadomo jak najbliżej mojego łóżka:tak:Jak mąż będzie zagranicą w pracy to my pewnie będziemy w trójeczke spać:-D

reklama
Dzisiaj idę na wizytę. Dobrze, że tym razem udało mi się zpisać na wcześniejszą godzinę;-) bo ostatnio byłam na 21:30 :szok:. Może w końcu dowiem się, czy mały rozrabiaka w brzuszku to chłopiec czy dziewczynka :-D Poza tym dostanę całą listę badań, w tym glukoza :baffled: ale już chyba wszystkie to przechodziłyście, tylko ja zostałam tak na koniec :sorry2: ale przecież termin mam na ostaniego :-D Zobaczymy też, czy przypadkiem termin się nie przesunie ;-) wieczorem albo jutro zdam relację :-)

Asiu super mieć takie wsparcie:tak:Ja też dostałam namiary na położną ale jeszcze się z nią nie kontaktowałam więc nie wiem jaka jest.Zastanawiam się teraz nad tym czy wziąść ją do porodu...Tylko nie wiem jak to jest bo ja chciałam rodzić z mężem,to czy jeszcze dodatkowo mogę mieć swoją położną?

Mata ja tez jeszcze glukozy nie robilam dopiero przed nastepna wizyta zrobie czyli tak za tydzien przed swietami bo po swietach to po tych ciastach moze lepiej nie robic :)
No to czekamy na relacje z wizyty.

Dzisiaj idę na wizytę. Dobrze, że tym razem udało mi się zpisać na wcześniejszą godzinę;-) bo ostatnio byłam na 21:30 :szok:. Może w końcu dowiem się, czy mały rozrabiaka w brzuszku to chłopiec czy dziewczynka :-D Poza tym dostanę całą listę badań, w tym glukoza :baffled: ale już chyba wszystkie to przechodziłyście, tylko ja zostałam tak na koniec :sorry2: ale przecież termin mam na ostaniego :-D Zobaczymy też, czy przypadkiem termin się nie przesunie ;-) wieczorem albo jutro zdam relację :-)
No już się nie mogę doczekać czy powiększysz grono babek czy facetów

Mata to czekamy na wiadomości z wizyty:tak:, nie jesteś sama z tymi badaniami bo ja też glukoze itp. będe dopiero robiła za tydzień...

Czy teraz Twoje dziec sa razem w pokoju? Ja mam problem jak to wszytko rozwiazac... Oni spia razem, ale kazdy juz potrzebuje swojej przestrzeni. Marcin idzie do zerowki, wiec musi miec biurko. Lola chce miec swoje krolestwo. W sumie mam 3 pokoje do dyspozycji, ale oni chca spac razem! I do tego wkrotce maluch sie pojawi...
Tak moje dzieciaczki starsze razem są w pokoiku. Mają pietrowe łóżko, a i tak się bawią w pokju dziennym. Jakoś nie zauważyłam aby im przeszkadzał ten wspólny pokój, a i nie mają wyjścia, bo jeszcze piętro w moim domu nie ruszone i nie ma gdzie sie przenieść. U mnie o tyle dobrze że idą razem do szkoły (syn do 1 klasy , a córka do zerówki). I właśnie z tego powodu będę zamawiać podwójne biurko i myślę że czas przerobić pokoik z typowo dziecięcego na powarzniejszy!
A dzidzia tak jak i Magdziay będzie spała z nami w pokoju. Dobrze ze to lato nie będzie trzeba całyczas siedzieć w domu.

Joaś amoże dobrym rozwiązaniem była by bawialnie dla młodszych dzieci, Ja zawsze o czymś taki marzyłam.

Alize, no to masz super, u mnie roznica jest wieku i w dodatku juz jest trojka... Oni lubia byc razem.Chlopak jest na gorze? Nie boisz sie, ze spadnie? Tez myslalam o pietrowym. Lola pojdzie wczesniej do szkoly - zmiana ustawowa (wlasnie nie jestem do konca pewna). Zrezta glupieje potwornie, naprawde.

reklama
Joaś amoże dobrym rozwiązaniem była by bawialnie dla młodszych dzieci, Ja zawsze o czymś taki marzyłam.
Poki co spia w jednym a w dwoch pozosatalych sa rozwalone zabawki - tzn w jednym poustawiane sa "skarby" Lolki i nie pozwala tam nikomu wchodzic, ale tez sama sie tam nie bawi!

Do góry