reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joaś Syn śpi na górze już od 3 lat, nigdy nie spadł. Mojej szwagierki córeczka śpi na górze bo starsza . Miała 3 latka jak zaczeła spać na piętrowym i nigdy nie spadła.
Dla mnie te łóżko piętrowe to super rozwiązania. Często dzieci sie w nim bawią, a to w statek a to w dwa domu. Zawsze jest tam bałagan, ale takie jest przecież dzieciństwo.
Moje dzieci mają różnice 1,10 miesięcy. Ale rocznikami są rok po roku, to było moje marzenie. Więc jakoś nie ma wielkij róznicy w potrzebach i w sposobie zabawy. Może po za tym że Madzia kocha lalki a Gabryś roboty:-D

reklama
Ja kupiłam tez w sklepie. Najpierw wyszperałam na necie a u nas nie było w sklepie i pani zamówiła i mówiła że ładnie się jej sprzedaje:-)

Mata widze ze nie tylko ja chodze tak pozno do gina. Dzis mam w miare wczesniej bo na 18.30.
A jakos mi sie wydaje ze u Ciebie bedzie dziewczynka. Ciekawe czy mam dobre przeczucie:-D

Wybaczcie, że takie niewyraźne, ale ręka mi się trzęsie:tak:

Załączniki

• brzusio - 24-25 tydzień.JPG
    brzusio - 24-25 tydzień.JPG
    24,5 KB · Wyświetleń: 49
Z tą dziewczynką to wszyscy mi mówią :-D zobaczymy ;-)
ale ostatnio znów mam wrażenie, że będzie chłopak, bo mi co prawda podoba się dużo imion dla chłopca, a mój mąż znów się uparł na tego swojego Gwalberta :angry: a dla dziewczynki mamy imionkowy typ, więc znając nasze "szczęście" może się okazać, że jednak oczekujemy synka, żeby łatwo z imieniem nie było :-D

reklama
Do góry