reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Magdziara
dzieki za info jak mała pójdzie spać zaraz zamontuje jakiś suwaczek:-D, a teraz do zabawy z maluszkiem

Ja podobnie jak Magdziara mamy 2 pokoje i mała od września do szkoły. A szkrabek będzie z nami .:-)nie nadmucham niestety tego metrażu, po cichu także liczę na jakieś zmiany ale na razie tylko pomarzyć.

No własnie Kasiu ..jak tu się powiększyć. My mamy trochę ziemi za Olsztynem. I trzeba przyznać, że męża tata ma firmę budowlną i zapewne by nas pobudował...a koszt podobny jak dużego mieszkania. Sami nie wiemy co robic..budowa długo trwa i koszty takie jak rzeka. Zmiana mieszkanka mniejszy koszt...ale los sam rozstrzygnie ..mam nadzieję, że niebawem.

Juleczka;
no nie wiem jak o jest... hmmmm.. co szpital - to obyczaj :-) moja położna i mój ginek pracują w jednym szpitalu i dlatego nie mam wątpliwości gdzie i z kim chciałabym rodzić - no i oczywiście jeszcze z Jackiem

No mąz się przyda. Mój mówi, że na parcie wychodzi...jest bardzo wrażliwy na takie tam te sprawy. Tłumaczę mu, że niczego nie zobaczy stojąc koło mojej głowy, ale z drugiej strony lepiej żeby wyszedł na tych kilka minut niż sprawił dodatkowy kłopot....

Dzięki Dziewczyny...no to pierwsze zdjęcie było z 19 tygodnia, a drugie z końcówki 24 tygodnia, więc to mniej więcej ok. 5/6 tygodni różnicy, ale w ciągu tego czasu przytyłam 2 kg, tylko brzusio jakoś tak wyskoczył...ogólnie na plusie dalej 5 kg...zobaczymy co będzie przy kolejnej wizycie ;-)

reklama
Aniknulka świetnie że chcesz mieć dużo dzieci!!!
Ja zawsze mówiłam dwa szybkie przerwa i znowu dwa szybkie, ale co do czwartego to nie jestem już teraz taka pewna? Teraz mówięnie ale los pokarze

Do góry