reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Julia;
myslę, że nie ma powodow do zmartwień. Przecież Dzidzia ma coraz mniej mniej miejsca i bardziej będzie się rozpychać niż fikać. Zresztą, ja się też tym martwiłam ponieważ prawie wszystkim Dziewczynom Dzidzie fikały koziołki a moja zawsze była jakaś spokojna... Położna powiedziała aby się tym nie martwić i broń Boże nie porównywać z innymi Dzidziami

reklama
Milka podziwiam takie kobiety jak TY!! Postawa godna naśladowania!!

Mata najważniejsze że maleństwo zdrowe i ładnie rośnie, i oby tak do końca. A wszytko to przerodzi się w przyszłości w niezłą historie. :-D

Hej dziewczyny!
Miałam super dzionek :-D odpoczywałam a pogoda marzenie.....
Milka nie martw się tym co powiedział lekarz, moja siostra była duuuuża a urodziła niecałe 3500 - mówili że będzie duży chłopczyk. W Twoim przypadku moze być odwrotnie a do końca jeszcze troszkę więc z pewnością urośnie. Trzymam kciuki za prawko (mam nadzieję że dobrze pamiętam). Życzę szybkiego powrotu do normy i spowolnienia tempa;-)

Julia spróbuj zjeść coś słodkiego, napij się kwaśnego soku albo zjedz coś po czy maleństwo zaczynało się wiercić, połóż się spokojnie i czekaj. Jeśli do jutra nic nie poczujesz to skontaktuj się ze swoim lekarzem, na pewno będziesz spokojniejsza :tak:
Może Twoje maleństwo zrobiło się spokojne, bo ile to mozna się wiercić ;-) nie martw się, może być też tak jak pisze Joasia, że dzieciaczek nie ma już dużo miejsca do fikołków, więc tylko się rozpycha ;-):-)

Dzieki - Dziewczyny - usg w poprzedniej ciazy malam robione u tego samego lekarza - to dobry specjalista w moim miescie - i jak wyliczyl mi do porodu - powiedzial ze 4 kg - tak Jagodka sie urodzila 4020. Kazde usg mam robione na tym samym sprzecie, z tym samym programem...wiec w rozbieznosci nie wierze - wierze natomiast ze Olga genetycznie ma prawo byc inna. Narazie sie nie martwie - ale postaram sie wiecej odpoczywac i nie latac tyle
Trzymam kciuki za Wasze wizyty;-)

Julia trzymajcie się ciepło i bez obaw.
ja dzisiaj mam świetny humor- od rana mam zachcianki- to jakieś słodycze, to nie to danie co chce itd. już mnie mają dość- wreszcie czuję co to zachcianki (chcice!!!). przy pierwszym dziecku czegoś takiego nie miałam!!! prawie nie wychodzę z kuchni...:-)

Agacina - ale Ty szczupla jestes, wiec i obwod masz mniejszy - bo obwod - to nei tylko przod - ale i tyl - a ja wszedzie mam tluszczyk...wiec Twoje wymiary obecnie to moga byc np moje bez ciazy:zawstydzona/y: Wiec sie nie dotuczaj - masz napewno brzuszek w sam raz:tak:

Drogie forumowiczki bb. ja w pasie mam 110 i przytyłam chyba z 15 kg więc zaczynam się martwić, że trochę za dużą mam tą wagę. Moja pani doktor nic nie mówi ale zaczynam w nerwach czytać wszystko co dotyczy wagi ciążowej tzw. prawdiłowej. I kurczaki albo będzie spory syn albo mi się odkłada na później ;)

reklama
magdziaczku;
waga kobiety w ciąży nie musi przesądzać o tym, że dzidzia będzie duża albo mała.. Może zweryfikujesz co jadasz :-) a może za często podjadasz :-) ;-) Po ciązy na pewno wszystko powróci do normy :-)

Do góry