Cześć kobietki! Dzięki za rady w sprawie domku.
Aniknulka środa już jutro!:-)
Joleńko takie jest przemijanie swiata jeden się rodzi, drugi umiera
Milka miło, że wpadłas dawno Cię nie było!
Jak budowa..???
U nas dziś ładne słoneczko. Z rana zaniosłam swój PIT do Skarbówki( dopiero). Mrugnęłam do Pani okiem, że potrzeba pieniązków bo na wózek itp...ale nie liczę na szybsze załatwienie sprawy, każdy musi odczekać swoje maksymalnie 3 miesiące. Wczoraj dzień mi zleciał jak szalony. Dzisiaj mam znowu korepetycje o 14. POtem ginekolog. Na jutro tez juz plany. Chciałam też pobiegać po sklepach bo dosatałam na dzień kobiet od męza pare groszy..mam w planach zakup butów, torebki i dobrego kremu a nawet nie mam kiedy lecieć na zakupy. Miłego dzionka wszystkim
Aniknulka środa już jutro!:-)
Joleńko takie jest przemijanie swiata jeden się rodzi, drugi umiera

Milka miło, że wpadłas dawno Cię nie było!
Jak budowa..???U nas dziś ładne słoneczko. Z rana zaniosłam swój PIT do Skarbówki( dopiero). Mrugnęłam do Pani okiem, że potrzeba pieniązków bo na wózek itp...ale nie liczę na szybsze załatwienie sprawy, każdy musi odczekać swoje maksymalnie 3 miesiące. Wczoraj dzień mi zleciał jak szalony. Dzisiaj mam znowu korepetycje o 14. POtem ginekolog. Na jutro tez juz plany. Chciałam też pobiegać po sklepach bo dosatałam na dzień kobiet od męza pare groszy..mam w planach zakup butów, torebki i dobrego kremu a nawet nie mam kiedy lecieć na zakupy. Miłego dzionka wszystkim