reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mój mężulek był przy moich dwóch porodach. Przy pierwszym, to sie nawet zdążył wynudzić. Był 12 godzin przymnie i bardzo mi pomagał, trzymał piłkę na której siedziałam(o jaką ulge przynosiła piła). Nie powiem ze nie zaglądał z ciekawości jak dzidzia wychodzi, ale to troszeczke zboczenie zawodowe(fizjoterapełta). I mówił że to aż dziwne że po porodzie wszystko tak ładnie sie goi:tak:. Nie był ani mną zdziwiony ani wyglądem....krocza. Dla nie go to było ciekawe i już. Nie miał potem żadnych urazów, lecz podziw za dziellność i wytrwałość. A przy drugim porodzie to był aż 30 minut, wszystko poszła szybko i bardzo sprawnie.
Teraz też chcem aby był przy narodzinach naszej dzidzi, ale zobaczymy co los nam przyniesie!
Dla mnie mężczyzna przy porodzie daje super poczucie bezpieczeństwa i wie, że personal inaczej do kobiety podchodzi(już nie jesteś taka bezbronna):tak:

reklama
Piekne brzuszki, slicznie rosna...
Jak ten czas szybko leci
Moj brzuchalek zaraz wkleje
Ja dobijam do wagi sprzed ciazy - czyli nadrobilam stracone w 1 trymestrze 5 kg, bilans na zero, wygladam jak krowa:zawstydzona/y: ale co tam
A jesli chodzi o obwod - nie przemujcie sie - ja w 26 tc mam juz 110 cm
25 tc

nast razem bedzie boczne - maz mi ostatnio nie zrobil a dzisia mam takie brudne lustra - ze na zdjeciach wychodza maziaje:zawstydzona/y:

Milka ja już czekam na twojego posta. Kolejna twarda kobitka i mam mnustwo przyjaciół i tak trzymać.

mamoociku;
postawa Twojego męża jest godna naśladowania :-) już go bardzo lubię :-)

:-):-):-)
My oboje tacy ciekawscy. Ja po urodzeniu Wojtka (jak go zabrali do badań) od razu chciałam oglądać pępowinę i łożysko. Pytałam jak rozpoznają, czy łożysko jest całe itd. W sumie nie co dzień można takie rzeczy zobaczyć.

A co do łez... mam w pamięci łzy mojego Marcina. Nie zapomnę ich do końca zycia. Mała ciepła kluska na moim brzuchu. Małe lewe oczko Wojciaszka, które na mnie spojrzało. I mój płaczący Mąż.... :-)

Milka, naprawdę śliczna z Ciebie Mamusia, wyglądasz bardzo fajnie...brzusio w odpowiednich rozmiarach...wg mnie bomba i nie mów tak o sobie! :-)

A skoro mowa o stanikach, to pod biustem mam dalej 75, ale dzisiaj fiszbina mi się złamała hehe...ciężar robi swoje ;)

reklama
Milka, twarda kobitka z Ciebie. Trzymaj się!

Martusiu, fajnie, ze wszystko ok. Nosisz po prostu jajko z niespodzianką. ;-):-D:-D

Do góry