reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Już jestem po wizycie :-)
Dzieciątko ładnie rośnie, ma zdrowiutkie serduszko i żołądek, szyjka dłuuuuuga, zamknięta :tak:
No i maleństwo ładnie wypięło.... pupę :-D i się nie ujawniło :sorry2:
Ale katastrofy nie będzie, dowiem się może w kwietniu ;-)
Mężulek tylko zawiedziony, bo nie mógł dostrzec noska, ale za to ja widziałam oczka, nosek i usteczka. takie maniunie i śliczne :tak:
Poza tym długość kości udowej 4,6 cm, a długość dwuciemieniowa 5,8 cm :-)
Przytyło mi się trochę i od początku ciąży jestem 8,5 kg do przodu. W rodzinie kobietki dochodzą do 23 kg, więc i tak nie jest chyba źle :sorry2:

reklama
Marta twoj maluszek chce koniecznie Ci zrobic niespodzianke:-D

U mnie tez ok szyjka dluga i zamknieta nospe narazie zazywac doraznie tylko magnez 3xdziennie i witaminki.

Lekarz dzis potwierdzil ze na 100% chlopak nawet wpisal mi do ksiazeczki. Wazy 1kg. W ciagu 3 tyg przytyl 300g.

Oglądnęłam wasze brzuszki i chciałam wam powiedzieć że sa urocze. Mój jest OGROMNY przy waszych pięknych kuleczkach. MEgA GIGA WiELKI - no ale co mam na to poradzic? Przecież nie mam na to wpływu jak jest duży. przytyłam 8 kg więc tak tragicznie nie jest i te 8 kg jest chyba własnie w tym mega wielkim brzuchu. W weekend wstawie zdjątka jak mąż mi odda aparat :wściekła/y:. tylko się psychicznie przygotujcie bo nie chciałabym żebście doznały szoku:-Dodbwód 104 ale wygląda jak 204:-):-D:-D

chyba dzisiaj pierwsza zacznę!więc swit dobry(jak to mówi Jaroslaw Kret):tak: wszyskim mamusiom!
Magdziara
co do tego domu za olsztynem uwazam że to super pomysł,mieszkam wprawdzie z teściami w domku jednorodzinnym,ale jest ok,masz własne podwórko,sad kwiaty, świeże powietrze, brak sąsiadów etc......i wiele innych zalet,taki dom wymaga dużo pracy i pielegnacji, ale jest to sama przyjemnośc i relax!! :-)
oczywiście koszty budowy są makabryczne,nas to na szczęscie ominęło ale trzymam kciukiżeby tobie sie udało:wink:
Aniknulka
na pewno wymienisz buciki,ale może by tak mężowi palce obciąć(oczywiście taki żart na poprawę humoru):laugh2:

Jola współczucia z powodu babci. A pech minie i ty zaraz będziesz szczęśliwa. Pomyśl o dzidziusiu że już niedługo , będziesz go tulić. Prawda że odrazu lepiej!

Dziewczyny!!! Rewelacja z dobrymi wiadomościami. Cieszę sie że wszystko ok.

Marta a twoja dzidzia tak jak moja , chce zrobić nam niespodziankę!!!! U mnie też pupkę wypieła i tyle!
Przynajmniej nie jestem osamotniona, z oczekiwanienie na płec

Kacha Grtuluje chłopaka. .. u mnie lekarz dal zdjecie z klejnotami i powiedzial ze w razie co moge złozyc reklamacje. hihi.
Mata super ze wszytsko dobrze a to ze nie wiesz co bedzie to nic. Bedziesz kupowala ubranka w uniwersalnych kolorkach.

Jola, serdeczne wyrazy wspolczucia z powodu smierci Babci. Uwierz mi, bedzie juz dobrze, masz pod serduszkiem Malego Czlowieka, wiec mimo wszystko ciesz sie dla niego z czego tylko mozesz... Strata boli, wiem. Trzymaj sie...

reklama
Dziewczyny, najwazniejsze, ze dzieciaczki zdrowe!
Mata szkoda, ze dzidzia sie nie ujawnila, lae ja z Marcinkiem czekalam do 34 tygodnia. No i pomyslec, ze na wlasne zyczenie! Bo chcialam "nie wiedziec" a wszyscy lekarze mowili, ze moga mi powiedziec, bo on sie ladnie odslanial.
Kacha, gratuluje chlopaka!
Magdalenkakol - moja niunia tez "wylozyla sie ginekologicznie" - zero watpliwosci.

Do góry