reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Mamoociku, ja mu się nawet nie dziwie :-) musiał dopilnować wszytkiego osobiście:-) w sumie to w jego "interesie" leżało żeby wszystko było jak należy:-D

Ewcia;
3mam mocno kciuki aby wszystko bylo dobrze :-)
wlaśnie sie pomierzyłam - w pasie mam 93cm, w brzuchu 100cm ..
Mamoociku;
no dosłownie mam tak jak Ty :-D z tym,że ostatnio zainwestowałam w triumpha 85cm a teraz lepszy byłby 90cm

Ewciu prześliczny brzusio !

Co do cm pod biustem to u mnie 90cm to minimum, mój mąż sie nabija że zawsze do pokoju wchodził najpierw mój biust potem ja, a teraz pierwszywchodzi brzuchol, piersi a ja gdzieś na szarym końcu sie ciągne:-)

Mata nie ma dla nas litości!
Ja juz umieram z ciekawości czy w końcu dowiemy sie kto to taki. :-)
Moje maleństwo waży ciutke ponad 1kg, (nadal nie moge sie połąpać z przeliczaniem z tych cholernych angielskich miar:baffled:)

Ja się zastanawiam jak zachowa się mój mężulek, bo to, że będzie ze mną przez cały poród to jestem pewna :-)
Tak samo jak jestem pewna, że jak zobaczę maleństwo to będę ryczała jak bóbr (mój mężulek chyba też ;-)) i za dużo nie zobaczę przez te łzy :-D

Oj jak dobrze po takim cięzkim dniu usiąść poczytać i odetchnąć u mnie jakiś pech jak nie szpitale to nerki a teraz na dodatek zmarła mi babcia oj kiedy to się skończy mam już dość tego pecha :-(

reklama
Do góry