reklama
Ewcia;
3mam mocno kciuki aby wszystko bylo dobrze :-)
wlaśnie sie pomierzyłam - w pasie mam 93cm, w brzuchu 100cm ..
Mamoociku;
no dosłownie mam tak jak Ty
z tym,że ostatnio zainwestowałam w triumpha 85cm a teraz lepszy byłby 90cm
3mam mocno kciuki aby wszystko bylo dobrze :-)
wlaśnie sie pomierzyłam - w pasie mam 93cm, w brzuchu 100cm ..
Mamoociku;
no dosłownie mam tak jak Ty
z tym,że ostatnio zainwestowałam w triumpha 85cm a teraz lepszy byłby 90cmEwciu prześliczny brzusio !
Co do cm pod biustem to u mnie 90cm to minimum, mój mąż sie nabija że zawsze do pokoju wchodził najpierw mój biust potem ja, a teraz pierwszywchodzi brzuchol, piersi a ja gdzieś na szarym końcu sie ciągne:-)
Co do cm pod biustem to u mnie 90cm to minimum, mój mąż sie nabija że zawsze do pokoju wchodził najpierw mój biust potem ja, a teraz pierwszywchodzi brzuchol, piersi a ja gdzieś na szarym końcu sie ciągne:-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ja się zastanawiam jak zachowa się mój mężulek, bo to, że będzie ze mną przez cały poród to jestem pewna :-)
Tak samo jak jestem pewna, że jak zobaczę maleństwo to będę ryczała jak bóbr (mój mężulek chyba też ;-)) i za dużo nie zobaczę przez te łzy
Tak samo jak jestem pewna, że jak zobaczę maleństwo to będę ryczała jak bóbr (mój mężulek chyba też ;-)) i za dużo nie zobaczę przez te łzy

mata-kow
mama do kwadratu :)
Ja w pasie dobiłam już 107 cm
a co będzie później, aż strach się bać 
a co będzie później, aż strach się bać 
J
Jola244
Gość
Oj jak dobrze po takim cięzkim dniu usiąść poczytać i odetchnąć u mnie jakiś pech jak nie szpitale to nerki a teraz na dodatek zmarła mi babcia oj kiedy to się skończy mam już dość tego pecha :-(
reklama
Podziel się:
.