reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Flexy;
Czym Ty karmisz swoją Dzidzię, że Ona taaaaaka duża ;-) ;-)
Aniknulka;
postaraj się zweryfikować co jadasz codziennie - może cytrusy? a może zmieniłaś witaminy? nie bardzo mieć tak biegunkę przez 4 dni :-( dużo pij wody aby się nie odwodnić... a tak w ogóle to zapytaj się doktorka.

reklama
Ewcia (moja imienniczko :-D) ślicznie Ci z brzuszkiem :tak:
Kurcze u mnie 11 kg na plusie, ale chyba nie ma się co dziwić, jestem w stanie tonami jeść krówki :zawstydzona/y: jak na początku ciąży mdliło mnie na myśl o słodkim tak teraz jem krówkę i przegryzam ogórkiem kiszonym :tak: w pasie już 105 cm mam :szok:

Moja kurteczka zaczyna być przyciasnawa, ale cieszy mnie fakt, że ma być coraz cieplej...:tak:
Joasiu, dzięki za komplement, ale to zdjęcie było robione w biegu, bez makijażu, wymodelowanej fryzury i w ogóle...i do tego jestem totalnie rozbita, bo w środę mam poprawkę egzaminu, który jest postrachem na naszej uczelni i ostatnią przeszkodą na drodze do obrony:-( i gościu sporą część oblewa:baffled:...najgorsze jest to, że nie rozumiem o czym on gadał na wykładach,a mam mu nawijać przez kilka minut...może ten balonik mi pomoże? Chociaż nie liczę na to, bo to nieczuły drań :-(

Dzięki Flexy...ja niestety nie mogę jeść za bardzo słodyczy, bo i tak chuda nie jestem, a miesiąc po porodzie mam dwa wesela,więc z moją tendencją muszę się hamować...a czasem mam taką ochotę na lody...hmmmm

Ewcia, fajny brzusio :-)

Asiu, ja tez bardzo urosłam pod biustem. Normalnie miałam 75, a teraz 85. Rosnący Maluszek rozszerza nam po prostu żebra.

Flexy;
no w sumie to może waga byla podobna ponieważ moj Maluch miał tyle na początku 25 tygodnia :-D
Ja tak się ostatnio zastanawiałam... hmm .. skoro mieszczę się w swoje ciuchy a 9 na plus - to chyba Dzidzia jest taka ciężka :-D:-D

reklama
a, podobno to, że Dzieci teraz są jakby większe (niż np. dane w książkach) to jest zasługa witamin, które dodatkowo przyjmujemy - tak mi powiedziała pielęgniarka w szpitalu

Do góry