reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Głuszku gratuluje studnioweczki.

Milka ja cię podziwiam ze Tobie sie jeszcze chciało po okanch skakać! Ale w sumie jakby mnie miala teściówka odwiedzić też bym sie zmobilizowała :tak:wogole kobita z Ciebie pełna energii.

Ja swoich okien nawet nie ruszam bo cały czas pada i jaki w tym sens!

reklama
gluszku sliczna foteczka:-)
zaczynam sobie coraz bardziej wszystko przypominac i zamiast sie bac i denerwowac to ja glupia nie moge sie doczekac;-):-)

Magnez to u mnie regularnie jest zażywany, niestety co do soku pomidorowego:sorry2: od dziecka nie jem pomidorow ani nic co jest z nim zwiazane , rownież dań które zawrieraja w sobie choć odrobine czegoś z pomidora poprostu nie moge sie przemoc na sam zapach wyglądam tak :baffled:

Głuszku gratuluję studnówki!!!
Dziewczyny ale tymi rozmowami o porządkach i myciu okien zmobilizowałyście mnie. zaraz łapie za szmatki i myję. na ostatnie święta nie myłam, to teraz się muszę wziąść do pracy, bo później nie wiadomo jak się będę czuła. a akurat dziś mam fajny humor, i wszechogarniającego powera... pozdrawiam...:-D

Gluszku sliczne zdjatko!!! Doslownie nei moge sie doczekac kiedy przytule mojego szkrabka. We wczesniejszych ciazach az tak mi sie nie dluzylo

U mnie dzisiaj w brzuszku spokojniutko,jak zmieniam pozycje to kopnie ze dwa razy i cisza...Mam obfite mleczne upławy i zastanawiam się skąd to się wszystko bierze:baffled:

Mata a nie zastanawialaś się nad szpitalem w Lubinie? Wiem ze bardzo dużo kobiet z Głogowa i okolic decyduje się wlaśnie na lubińską placówke. Ponoć warunki i opieka lepsza niż w Głogowie( choć nie mam pojęcia jak jest w Głogowie)ile w tym prawdy nie mam pojęcia.

reklama
Do góry