Jotemka
Fanka BB :)
Muszę się pochwalić,że narazie Kacper chodzi do przedszkola na 2 godz. ale nieźle sobie radzi. Najlepsze jest to że nie chce wracać do domu jak po niego przychodzęOd poniedziałku będzie chodził od ok. 8 do 12 będę go zabierała przed leżakowaniem. On już nie śpi w dzień i myślę że to będzie dla niego najgorsze jak zacznie chodzić na cały dzień.
Nie martw sie na zapas. Moje dzieci tez juz spaly w dzien, ale jak poszly na caly dzien, to zaczely spac. Bo to jednak duzo atrakcji jest, duzo przezyc, nowych rzeczy. Po jakims czasie przestaly, ale lezenie nie staonowilo problemu. W weekendy oczywiscie nie spaly...
Od poniedziałku będzie chodził od ok. 8 do 12 będę go zabierała przed leżakowaniem. On już nie śpi w dzień i myślę że to będzie dla niego najgorsze jak zacznie chodzić na cały dzień.

ale że takie dziecko trzeba zawsze dokładnie obejrzeć po porodzie bo ja będe wtedy spokojniejsza. Więc dlatego ona proponuje szpital a nie klinikę prywatną nawet taką co ma kontrakt z NFZ-em. W sumie z sensem. Potem się tłumaczyła, że to usg co ma ta przychodnia to jest takie sobie i że nawet jak widac w nim dwa naczynia to często się zdaza że to trzecie jest a jego nie widac bo usg jest takie sobie i ona wtedy nie moze wtedy się opierać na takim sprzęcie. Generalnie mówiła tak jakby przeczytała mojego posta na BB 
już trochę lepiej niżwczoraj, ale dalej nieciekawie. Mój lekarz przyjmuje dopiero w poniedziałek (do przychodni nie pójdę), więc i tak muszę przeczekać. Mam nadzieję do tego czasu wyleczyć się domowymi sposobami