reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dziewczyny,czy Wasze malenstwa wciaz jeszcze sa takie aktywne?Mimo,ze maja juz coraz mniej miejsca?
Nasza Majunia czasem niezle da mi popalic;-)Uwielbiam te ruchy,uspokajaja mnie,ale czasem jak kopnie to az mnie odrzuca z naglego bolu.Szczegolnie,kiedy M glaszcze delikatnie brzuszek-ona zaraz to wyczuwa i chyba sie z nim bawi;-)No i czesto tez,kiedy siedze-wtedy ja chyba troszke ugniatam.
Czy tak bedzie az doporodu?Bo czytalam,ze juz powinna byc spokojniejsza,delikatniejsza....

Moja niunia ostatnio do spokojnych nie należy :baffled: a jak czasem sie rozpycha to tylko siadam i z ledwością oddech lapie:baffled: ostatnio też zauważyłą ze reaguje na głos mojego męza :-) to niesamowite:sorry2:

naszczęscie ja też po remantach tych głównych. zostały tylko kosmetyczne poprawki- wykończenie pokoju dla moich czerwcóweczek.

uwazajcie bo teraz ja
zaczynam 31 tc
mam w obwodzie 117 cm
i tak wygladam:
(przepraszam za upaprane lapkami lustro) :myst19:

i jeszcze zbiorowe me brzuszki

reklama
Babeczki;
Śliczne z Was Brzuchatki :-)
Aniknulka - co za pokaźna rezydencja, Jasio ma dużo miejsca :-)
milkaaa;
prawdziwa z Ciebie Paparazzi :-D
ja mam nadzieję, że jak trafi do mnie aparacik to zrobię zdjątko i wtedy zobaczycie gdzie Mateusz mieszka :-D

Do góry