reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Oj Marta u mnie podobnie , szaleje cały czas , jak siedzę to mi fiksuje raz w jedną raz w drugą stronę , jak mała do niej gada to od razu jeszcze bardziej się wierci i nie mogę leżeć na prawym boku bo ruchy są wręcz bolesne. Fika i fika w porównaniu z Weroniką to juz w ogóle raz naciska na pęcherz a za chwilę kopie po żebrach.

reklama
czy ktoś idzie "ze mną" jutro do lekarza??:-)
mam wrażenie,że już wieki nie byłam, a to dopiero 5 tygodni - pewnie umówię sie z nim na usg aby podejrzeć co tam słychać u młodej;

no i jeszcze jutro staję na wadze :szok::baffled:

Ja na wizytę idę dopiero za 1,5 tygodnia. Mam nadzieję, że uda mi się zapisac na normalną godzinę, bo jakos nie uśmiecha mi się iść jak kilka wizyt wcześniej na 21:30 (+mozliwa godz. poślizgu) :baffled:

Dziewczynki brzuszki śliczne , baloniki coraz bardziej napompowane
mi na dodatek tyłek zaczął rosnąć , takie mam wrażenie :-)

reklama
Iwoszku;
Idziemy jutro razem :-D Ja mam na 16.20 a le pewnie będzie poślizg - zwiększona liczba porodów w szpitalu u mojego gina..
Robilam morfologię i sik - ciekawe jak to wyszło... Chociaż mam już wyniki, to jednak sama się nie będę nimi nakręcać - lekarz wie lepiej.

W p;iątek byłam u chirurga, który wyciął mi część wrastającego pazura - od razu poczułam się lepiej :-D

Mata;
Kobieto, nie nakręcaj się - nie bądź taką panikarą jak ja - proszę... Będzie dobrze... Mi wyskodzyło kilka nowych znamion - od koloru czerwonego po ciemne... Staram się o tym nie myśleć i wierzyć w to,że to efekt ciąży..

A tak w ogole to ostatnio jakieś pryszcze się pojawiły.. :szok: do tej pory był spokój..

Do góry