reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Schodzimy schodzimy.
U nas to ostatnio słabo na bb z frekfencją. częś laseczek chora część gdzieś zniknęła a ja chyba jestem najwiekszą bb-holiczką.

reklama
mamociku kochany wszystkiego naj naj naj naj lepszego :-D
dzis jakieś choroby panują ja non stop wymiotuje i zastanawiam się czy mam jeszcze żołądek na swoim miejscu byłam u swojego domowego lekarza to mowił że to jakiś wirusik i kazała pić tylko miętę :-( mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej

Przed chwilą też się zastanawiałam co u nas tak pusto :sorry2: ale niech czerwcówki odpoczywają i zdrowiutkie dzieciaczki rodzą, a braki na bb pewnie i tak nadrobią ;-):-D

jej dziewczyna ja się wstydze wkleić swoje zdjecie bo na to wychodzi ze ja jestem naj większa :zawstydzona/y: ale jutro to chyba zrobie raz kozie smierć :tak:

nie wiem moja noga tam nie postanie moja siostra ma bardziej czysciej w lecznicy dla zwierzaków łóżka w naszym szpitalu pamiętają PRL nie mogę się doczekać kiedy otworzą nowy szpital :tak:

Oj Jola co Ty wymyslasz ..najwieksz bo co...wszystkie jesteśmy duże. MNiej lub więcej ale każda i kilogram w tą czy tamta nie gra roli. Czekamy na Twój brzusio.:-D:-):-):-D

A ja się nie przejmuję, że będę rodzić w przedwojennym, pamiętającym Niemców szpitalu :tak: remontu trezba tam sporo, niby coś tam ciągle robia, ale to raczej kosmetyka :sorry2: Wychodzę z założenia, że jak zacznę rodzić, to będzie mi wszytsko jedno w jakich warunkach szpitalnych, byleby tylko jak najszybciej urodzić :-D

reklama
Do góry