reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jak dziecko jest chore to matka razem z nim..pamiętacie jak Olek miał kaszel trzy miesiące. mam nadzieje, że i u Was się sprawy przyspokoją...zyczę cierpliwości i wytrwałości .

reklama
No to ja jeszcze musze wytrwać trzy tygodnie...i w zasadzie mogę się rozwiązywac.
Zobaczymy co tam we wtorek ginek powie..od wczoraj mam delikatne skurczyki przepowiadające..tak więc macica się przygotowuje.

Ja jutro na Usg , może dowiem się coś więcej. Ciekawa jestem o swoją dzidzię , chciałabym urodzić chociaż w terminie , najgorzej boję się że historia się powtórzy i znowu przenoszę . Stwierdziłam , że jak tylko będzie po terminie do biorę się za jakieś sprzątanie , mycie podłóg i inne rzeczy - może coś przyspieszę :-)

Dzięki w razie czego skorzystam bo to nawet chyba lepsze od mycia podłóg. Schody mam na co dzień więc mogą się nie sprawdzić. :-)

No Madzia ja wstałam o 6 stej, zaprowadziłam małą do przedszkola choć mogła iść z babcią ale to dla niej ważne bo inne dzieci mamy same przyprowadzają. Postanowiłam więc wstać, zrobić z rana zakupy i mieć już to z głowy. Nawet obiadek już kończę robić.

reklama
a u mnie dziś od rana pada buuuu:-( przy takiej pogodzie znów złapie lenia i nic nie zrobię:zawstydzona/y:
ja wstałam o 7 a mój maluch o 8.30 w szoku byłam:sorry2: zupa zrobiona muszę tylko dorobić naleśników i będzie gotowe:tak:

Do góry