reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
agusia;
Mam nadzieję,że Synek czuje się dobrze - na pewno Napędził Wam stracha...
Magdziarka;
ja właśnie czasami znoszę jajko ponieważ jestem na zwolnieniu od początku...czasami jednak nie słucham lekarza i położnej i szaleję - sprzątam, zakupy i takie tam inne...

reklama
No laseczki ja uciekam do dentystki - sadystki zrobic przedostatni ząb. Ostatni za tydzień. Olek też ma ze dwa to nam pewnie troszkę zejdzie .Niestety nie tylko czasu ale i forsy - laki Lajf:tak:

Wczoraj wieczorem wyskoczyliśmy z mężulkiem na zakupy. To jeden sklep, to dtugi... trochę nam to zeszło. Nawet mężulek mówił, że chyba za barzdo się forsuję, a ja na to, że nie. Jaki był efekt? Wieczorem co chwilę brzuch mi się napinał, aż nospę wzięłam, a w nocy obudził mnie taki skurcz, a właściwie cała seria :szok: skurczy łydki, że do teraz jeszcze mnie okropnie boli :baffled:
Chyba mi zakupy przez internet zostaną :sorry2:

Mata;
ale piękna rezydencja :-) Widzę, że ani jednego rozstępu :-)
Magdziarku;
wróżę 3500 :-D śliczne brzusio :-)

Magdziarku;
miłego pobytu u dentysty :-) ja np lubię chodzić do mojej dentystki - zawsze jakoś jest tak fajnie :-)
szkoda tylko, że trzeba płacić...
Mata;
dzisiaj sobie odpocznij i połóż się do łóżka - na pewno będzie dobrze

Aniaw,magdalenkakol,mata-piekne duuuze brzuchalki:-)
magdziarka-bardzo zgrabny brzuszek!:-)

reklama
snoopy;
jak mi gin odstawił fenka to nie mogłam normalni funkcjonować - brzuch napięty go granic możliwości i napieranie główki. Wiem jednak, że nie można brać rozkurczowych w nieskończoność ponieważ poźniej są problemy ze skurczami

Do góry