Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mój żołądek się nie rozdrabnia - po co zgaga albo mdłości - od razu do Rygi 
i jak mniemam inne bojowe psiaki??
fajna definicja "zameczka błyskawicznego", swoją droga też się zastanawiałam, po co toto sie robi
aaa wyrazy współczucia z powodu braciaka, jego panny i utraconych płatków - ubij wałkiem, nie krępuj się

buuu....

Chetnie bym go ubila ale to takie wielkie jest ze wole sie nie porywac bo on nie obliczalny jestaaa wyrazy współczucia z powodu braciaka, jego panny i utraconych płatków - ubij wałkiem, nie krępuj się![]()
Ja dzisiaj od rana planuję mord na moim Kochaniu, tak jakoś mnie wnerwia, sama nie wiem czemu... no i ogolić się nie chce, gad wstrętnybuuu....
![]()

raz go koles na imprezie jakiejs wkurzyl to po sikiery przyjechali i tak wpadli na impreze (rzecz jasna balet zamkneli...

)
jak zaczynam mowic ze mnie drapie itp to po paru godzinach sie lituje i sie goli

ale to jest meczace