reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No i wrocilam od gina. Morfologia ruszyla do przodu, al nadal musze brac zelazo. Utylam znowu duzo :szok:, wiec przerzucam sie na wode i owoce i miecho (morfologia). Nie chce do konca przytyc wiecej niz 2kg.
Poza tym... Szyjka miekka (co tez nic nie znaczy, ale byla twarda), dobrej dlugosci, dzidzia napiera na dol i glowka jest wyczuwalna w badaniu przez powloki macicy. Jest to skutek wielu ciaz i mocno rozciagnietych wiazadel. No wiec czekamy i chodujemy malego czlowieka. Wizyta za 2 tygodnie, ale juz dostalam papiery do szpitala - do wypelnienia.... W sobote mam usg, zoczymy czy Malutka urosla nieco.
No i jesli nie urodze do 18 czerwca- bedzie "dzialanie" coby przyspieszyc....

reklama
Już się pocieszyłam, że dzisiaj wyślę pracę, a tu znów tuszu mi brakło :wściekła/y: cos ostatnio z tuszami pecha mamy. Kupilismy komplet oryginalnych i jeden w ogóle nie trybił :crazy: ale udało się do reklamacji oddać :sorry2: tylko już ponad tydzień czekamy na odpowiedź :baffled: ale co tam... teraz znów trzeba kupić tusze :dry: dobrze, że mężulek mi może w pracy wydrukować, ale tak czy inaczej wyślę dopiero jutro :sorry2:

A moja praca jest na taki temat: Bukowina - Europa w miniaturze. Udział Polaków w jej tworzeniu dawniej i dziś. :-)

Nie poszłam na łatwiznę jak wszyscy i nie wzięłam sobie tematu przygotowanego przez promotora, tylko sama temat wymysliłam i znalazłam promotora, który zgodził się go prowadzić:tak:

Joaś gratuluję udanej wizyty :-):-):-)

Ja mam wizytę dopiero za tydzień :baffled: juz bym wolała iść, byłabym spokojniejsza :sorry2: a tak jak mam wizytę co 3 tygodnie, to czas się strasznie dłuży ;-)

Martuśka podziwiam, temat raczej w guście mojego M :tak:ja tez pisalam na temat ktory sobie wymyślilam , nieco lżejszy ("spoleczno- wychowawcza koncepcja Wiosek Dziecięcych") :-D i szczerze mowiac to byl strzal w 10 bo malo popularny temat, i zabardzo nie naglosniony wiec cokolwiek bym napisala czy powiedziala na obronie to nikt za bardzo nie wnikal :-D

Ja tez mam nadzieje, że nie będzie znawcy tego tematu :-D troche boję sie naszej dziekanki, bo to temat z pogranicza socjologii, kultury i etnografii, a ona to jej konik :baffled: ale co tam, wybronie się bez problemu tylko muszę to napisać :-D

Teść skończył kłaść płytki :szok: idelanie może nie są położone, ale już :-D wieczorem położy cokoliki :tak: juz nie mogę się doczekać końca remontu :-D

Ja mam wizyty co 2tyg a chciala bym chodzic co tydzien, nie dosc ze wiedziala bym co sie dzieje to jeszcze spacerekdo gabinetu to teraz rarytasik;))) tyle tylko ze jak jestem dluzej na nogach to brzuszek strasznie mi sie stawia i ginek nie jest zadowolony;(((z reszta ja tez bo to juz boli;-/

Gratuluje udanych wizyt mamusie;)))

reklama
Powiem wam tak Ja jak z corka odstawialm fenek to skurcze mialam niesamowiete. Byly jednak bezbolesne . Raz jak blam na ktgg to chcialy mnie zostawiac w szpitalu bo mialam regularne skurcze porodowe. Jednak nie wyrzadzaly one zadnych zmian na szyjce wiec poszłam do domu. I urodzxilam dopiero za 2 tyg. teraz nie wiem jak bedzie bo szyjka juz mi sie rozwiera na razei tylko zewnetrznie ale moze byc tajk ze jak odstawie fenoterol to urodze. No ale nie ma co gdybac. Zoabczymy co powie mi na nastepnej wizycie gin.

Do góry