reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joaś gratulacje z powodu udanej wizyty!!!!!!!!!!!!!!!

Ja właśnie wróciłam z USG, naczekałam sie godzine bo lekarz miał babyboom i odbierał porody. Więc dzidzia 34 tydzień waga 2400 g , no i nareszcie wiadomo kto zamieszkuje mój brzusio. Będę miała SYNKA !!!!!!!!!!!!!!!!! Pan doktor zrobił zdjęcie jajeczkom i pewniak. Tylko mały mankament dzidzia ma jakieś przyspieszone tentno 150, lekarz mówi że nic tragicznego ale ....... nie wiadomo dla czego?

reklama
A ja zmieniam temat. Byłam u gina i kazał mi na skurcze 6 rezy dzienie magnez i 3 razy dziennie nospe. Jak by nie pomogło to dzwonić. mam nadzieje ze jeszcze dotrzymam ze 3 tygodnie.

Azile gratuluje syneczka To teraz bedziesz miala swojego syneczka a tatus coronie. A tetno moze akurat zdenerwoala sie maly opodgladaniem i mu tak skoczylo. Bedzie dobrze.

azile gratuluję wizyty i oczywiście tego, że już wiesz kto tam u Ciebie siedzi :-):-):-) i nie zostałas z tą tajemnicą do końca ;-) ja na następnym USG chcę się upewnić, bo niby mam mieć córcię, ale jakoś nie jestem tego pewna :sorry2:

Moje małe miało ostatnio tętno 142 i jakoś nic ginka nie mówiła, że dużo :sorry2:

Elizko wielkie gratulacje! Nareszcie maluszek uznał ze chyba już czas :-D pokazac co nieco:-D heh a tentno napewno mial podwyższone bo i mamie przez tę nowine tętno przyspieszylo :-D

Alize, gratuluje chlopczyka!!!

A tetnem sie nie przejmuj, bo chyba nie jest jakos tragicznie duze, co? Moze byl podekscytowany tym, ze w koncu sie ujawnil;-)...

Kurcze dziewczyny powiem Wam, że u nas w tej Polsce nie jest tak źle. Chodzimy do ginekologa co miesiąć - czy prywatnie czy państwowo co miesiąc. A moja przyjaciółka z UK...własnie jet w 9 tc..i co..nawet lekarz jej nie oglądał tylko położna. A ona jest po poronieniu i wyobraźcie sobie, że jak poprzednio zaczęła plamic i zadzwoniła do szpitala, że coś jest nie tak to powiedzieli że na czwartek może przyjśc na wizyte do ginekologa ale już było za późno - szok. Dzisiaj jej poradziłam, żeby poszukała może polskiego ginekologa..może jakiś tam pojechał...normalnie nie moge a ta moja kumpelka to juz po 30 więc jak pierwsze dziecko no to późno i po poronieniach......ajjjjjjjjjjj

reklama
Magdziarka, w wielu krajach tak jest, niestety. Do 12tc to "nie ciaza" i nikt jej nie ratuje... Dlatego poczatek ciazy dobrze "przesiedziec" w Polsce

Do góry