reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A ja zgagę mam non stop, nawet nie od razu po jedzeniu, wystarczy, że się schylę i to dziadostwo przychodzi...nie mówiąc już o spaniu - masakra, dlatego budzę się kilka razy w nocy:no:. Niby biorę Renie, ale to pomaga przez jakiś czas tylko, piję miętę...ale od razu to pomaga chyba zimne mleko tylko, więc pewnie kefir też pomoże - muszę się zaopatrzyć ;-)

reklama
No,mnie zgaga troche meczyla jakis miesiac temu,teraz juz nie.
Ta czarna kreska na brzuchu to linea negra-ja jem nie mam.Za to brodawki bardzo ciemne i w ogole piersi jakies takie ciezsze i oklapniete.A wokol brodawek takie malenkie biale kropeczki przeswituja-czyzby mleczko?Ale nic mi jeszcze nie leci.

Wczoraj niezbyt dobrze sie czulam,pod koniec dnia bylam taka zmeczona i spiaca,jakby nie wiadomo co robila!A pol dnia siedzialam na tylku i robilam na drutach-az mnie kosc ogonowa tak bolala,ze bez rozmasowania nie moglam wstac.
I jakas taka ociezala bylam,podpuchnieta....Ach,a tak sie chwalilam,ze tak dobrze znosze ta koncowke ciazy.....:-(

A ja czuje Mala i w zebrach (zwlaszcza,gdy siedze) ,i na szyjce,i na pecherzu,i po boczkach.....
Ale fakt,ze nie sa to juz takie mocne,bolesne kopniaki (chyba,ze w pecherz lub szyjke) -no i za kazdym razem bardzo mnie i M rozczulaja...:-)

Ja mam troche inny powod do ponarzekania, moj mlodszy brat znowu wylecial z pracy i siedzi caly czas w domu, bylo by dobrze gdyby taka swinia nie byl, mama albo siostra mi rano zawsze robily sniadanko a ta swinia zjada moje jedenie, jego panna u nas siedzi i pozarla mi moje platki!!! bezczelnosc po prostu!!! dobrze ze mleka mi nie wypili to gofry sobie zrobilam, plecki mnie bola od stania....;-/

Ja mam takie przeczucie ze jak mi odstawi to od razu do szpitala polece bo dzidzius bedzie chcial juz wyskoczyc;))) oby nie za wczesnie w piatek pewnie sie dowiem co i jak.

Ja nie mam czasu się przejechać do szpitala i zapytać ale w tamtym roku mojej mamy koleżanki córka wylądowała dopiero w 5 tym szpitalu bo nie była wcześniej i dopiero w Miedzyleskim ją przyjęli dlatego też mamuśki jak chodzicie do szkoły rodzenia to się spytajcie. Pewnie jak akcja porodowa jest to nie odsyłają ale ja dziękuję tak krążyć z bólami.

no nareszcie wrocilam z miasta! Zawzielam sie dzis i dokonczyłam dokupywanie maluszkowej wyprawki! Zostal tylko wózek ale mi go kupic nie wolno bo dziadki sie zdeklarowaly.:sorry2: do tego jeszcze wyniki bylam zrobic:baffled: pani mi lapke pokóła ze az mi sie trzesie a siniol bedzie ze hej! Jutro jade je odebrać i do ginki! Teraz odpoczywam i nadrabiam zaleglośći na bb:-D

reklama
Do góry