reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
a ja to wogole z rana wstalam pełna optyzmizmu, poturlalam sie po wyniki i do ginki i w du...p jeża humor stracilam!:-(

reklama
i kupa wrocilam z wizyty wlasnie! Dieta bezcukrowa do konca ciązy! Zero soli i pieprzu! Ciśnienie do du....y , glukoza przerażająca:baffled:

za to mojej dzidzi dieta mamusi sprzyjała, 2950 g!!!!!!!:szok: szyjka zamknieta, trzyma, powoli się skraca ale ogolnie ok! a tak nogi ponoć dłuuuuugaśne (po tacie) głowka na wylocie ;-) brzusio i serduszko super . Ginka na odchodne powiedziala "jak sie nie zacznie niunia wykluwać to widzimy sie za 2 tygodnie a potem co tydzień":szok:

laski bliźniakom trzeba wybaczyć ze sie tak wyrwali:-D nie dziwie sie im ile można gnieść sie we dwoch w jednym brzucholku:-D miejmy nadzieje ze reszta z nas wytrwa do polanowanego czerwca.

musza się poprawić:-D wyjścia nie maja bo inaczej będe gadać z tą swoja glukozą:-D cóż dietka i tyle, a cukier to tylko w postaci fruktozy;-)

Magdziarko ja pamiętam jak prosiłam aby mnie nie nacinano przy drugim porodzie. Nie dało się niec wskórać. Połozna powiedziała lepiwj naciąć niż otem zszywać popękane i tyle miałam do powiedzenia.

Ula mało już nam zostało , będzie dobrze. Trzymać będziesz dietkę i wyjdziecie z tego.​

ja czytałam, że można wypełnić takie oświadczenie aby rutynowo nie nacinali - wiadomo jak jest to konieczne - to wtedy przeważają względy np. zdrowotne i wtedy warto to robić

reklama
Do góry