reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Mi się też wydaje, że jak są wskazania, albo nawet minimalne zagrożenie, że można nieźle popękać, to już lepiej dać się naciąć. Moja kuzynka nie dość, że popękała paskudnie, bo lekarze myśleli, że dziecko przejdzie, to jeszcze musieli ją nacinać :szok: Dwa tygodnie po porodzie jeszcze nie mogła normalnie chodzić :no:

Nasze dzidziulki daja popalic.:-):-)Moj sie wczoraj obrócił glowa w dół-super uczucie:crazy::szok::baffled::rofl2:.I od rana prostuje nogi zapierajac sie w żebro a głowa naciskajac w dół.chodzic nie moge.:baffled:.No i co chwile dre sie Ałlla a mąz -zielony na twarzy.;-)

Ja się bardzo cieszę, że moje maleństwo postanowiło się obrócić już ponad miesiąc temu z położenia poprzecznego, bo już wtedy wyślałam, że mi się brzuch rozerwie, a co dopiero musiałabym czuć, jakby teraz się chciał dopiero obrócić :baffled::szok::-D

małą reklamóweczkę , w której są ubranka do założenia po porodzie, żeby mąz nie szukał i wziął na ważenie i mierzenie

Czyli Tatuś przynosi potem (kiedy?) torbę z rzeczmi na zmianę dla malucha?

A Tantum Rosa wezmę i, jak pisała milkaa (wydaje mi się, że milkaaa), do butelki 0,7mineralki z kapturkiem.

Snoopy - gratuluje coreczki

a tata to co?? taki niedoswiadczony - nie wie ze to mezczyzna odpowiada za plec dziecka??;-) - ze to nie ty narobilas - tylko plemniki:-D

No..chłopaka mam co skonczył 15 lat,ma etap: pryszczy,uważa ze jest za chudy,na wszystko odpowiada ZARAZ :wściekła/y:,twierdzi ze zycie jest dołujące i bezsensu:-):-).Chce byc psychiatrą,a interesuje go tworzenie profilii psychologicznych seryjnych morderców(zainteresowania po mamusi:zawstydzona/y:)
Córa skonczyła 14 lat .Zaczyna sie odchudzac;-),oczywiscie po dobrym obiedzie.Jest dzieckiem niewidzialnym i bezproblemowym.Jej swiat to malowanie i matematyka-rosnie projektant najprawdopodobnie albo inzynier.No i fantastycznie piecze ciasta i gotuje:-):-),co mame bardzo cieszy gdyz brak mi tego talentu:zawstydzona/y:

Kolejna córa skonczyła 9 lat-etap zmiany stylu co tydzien.Był etap rózowy,niebieski,hippisowski,sportowy,heavy metalowy,deskorolkowy,mroczny--obecnie jest etap sukienkowy:rofl2::rofl2:.
Syn i córka sa z jednego roku -wiec sie smiejemy ze to takie nasze blizniaki.Bo Adek jest z stycznia a Ewa z grudnia -1993 roku.
Ogólnie w domu jest zawsze ruch,jest wesoło i nigdy sie nie nudze.Chociaz jak wszyscy widza ,że mama zapala swieczki to sie ulatniaja do swoich pokoi-wiadomo lepiej zejsc z drogi ,matka ma doła i bedzie sie relaksowac patrzac w płomienie.:-)

reklama
wies, u nas na porodowce ma sie wszystko i wypakowuje po wjezdzie na salke, zeby potem nie szukac. Uklada sie pieluszki, ciuszki dla dziecka. Zeby poloza miala pod reka i mogla spokojnie ubrac malucha jak juz bedzie pora.... Ale dobrze te pierwsze ciuszki miec oddzielnie zapakowane - zeby nie bylo problemu chocby z wyjmowaniem, szukaniem. Tata tez bedzie w nerwach...

Do góry