reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Mi się też wydaje, że jak są wskazania, albo nawet minimalne zagrożenie, że można nieźle popękać, to już lepiej dać się naciąć. Moja kuzynka nie dość, że popękała paskudnie, bo lekarze myśleli, że dziecko przejdzie, to jeszcze musieli ją nacinać
Dwa tygodnie po porodzie jeszcze nie mogła normalnie chodzić 

mata-kow
Odpowiedź znajdziecie tutaj 
https://www.babyboom.pl/forum/czerwiec-2008-f181/poznajmy-sie-12613/index7.html#post1760118

https://www.babyboom.pl/forum/czerwiec-2008-f181/poznajmy-sie-12613/index7.html#post1760118
Nasze dzidziulki daja popalic.:-):-)Moj sie wczoraj obrócił glowa w dół-super uczucie

.I od rana prostuje nogi zapierajac sie w żebro a głowa naciskajac w dół.chodzic nie moge.
.No i co chwile dre sie Ałlla a mąz -zielony na twarzy.;-)

mata-kow
Ja się bardzo cieszę, że moje maleństwo postanowiło się obrócić już ponad miesiąc temu z położenia poprzecznego, bo już wtedy wyślałam, że mi się brzuch rozerwie, a co dopiero musiałabym czuć, jakby teraz się chciał dopiero obrócić 

małą reklamóweczkę , w której są ubranka do założenia po porodzie, żeby mąz nie szukał i wziął na ważenie i mierzenie
Czyli Tatuś przynosi potem (kiedy?) torbę z rzeczmi na zmianę dla malucha?
A Tantum Rosa wezmę i, jak pisała milkaa (wydaje mi się, że milkaaa), do butelki 0,7mineralki z kapturkiem.
No..chłopaka mam co skonczył 15 lat,ma etap: pryszczy,uważa ze jest za chudy,na wszystko odpowiada ZARAZ
,twierdzi ze zycie jest dołujące i bezsensu:-):-).Chce byc psychiatrą,a interesuje go tworzenie profilii psychologicznych seryjnych morderców(zainteresowania po mamusi
)
Córa skonczyła 14 lat .Zaczyna sie odchudzac;-),oczywiscie po dobrym obiedzie.Jest dzieckiem niewidzialnym i bezproblemowym.Jej swiat to malowanie i matematyka-rosnie projektant najprawdopodobnie albo inzynier.No i fantastycznie piecze ciasta i gotuje:-):-),co mame bardzo cieszy gdyz brak mi tego talentu
Kolejna córa skonczyła 9 lat-etap zmiany stylu co tydzien.Był etap rózowy,niebieski,hippisowski,sportowy,heavy metalowy,deskorolkowy,mroczny--obecnie jest etap sukienkowy
.
Syn i córka sa z jednego roku -wiec sie smiejemy ze to takie nasze blizniaki.Bo Adek jest z stycznia a Ewa z grudnia -1993 roku.
Ogólnie w domu jest zawsze ruch,jest wesoło i nigdy sie nie nudze.Chociaz jak wszyscy widza ,że mama zapala swieczki to sie ulatniaja do swoich pokoi-wiadomo lepiej zejsc z drogi ,matka ma doła i bedzie sie relaksowac patrzac w płomienie.:-)

Córa skonczyła 14 lat .Zaczyna sie odchudzac;-),oczywiscie po dobrym obiedzie.Jest dzieckiem niewidzialnym i bezproblemowym.Jej swiat to malowanie i matematyka-rosnie projektant najprawdopodobnie albo inzynier.No i fantastycznie piecze ciasta i gotuje:-):-),co mame bardzo cieszy gdyz brak mi tego talentu

Kolejna córa skonczyła 9 lat-etap zmiany stylu co tydzien.Był etap rózowy,niebieski,hippisowski,sportowy,heavy metalowy,deskorolkowy,mroczny--obecnie jest etap sukienkowy

Syn i córka sa z jednego roku -wiec sie smiejemy ze to takie nasze blizniaki.Bo Adek jest z stycznia a Ewa z grudnia -1993 roku.
Ogólnie w domu jest zawsze ruch,jest wesoło i nigdy sie nie nudze.Chociaz jak wszyscy widza ,że mama zapala swieczki to sie ulatniaja do swoich pokoi-wiadomo lepiej zejsc z drogi ,matka ma doła i bedzie sie relaksowac patrzac w płomienie.:-)
reklama
Jotemka
Fanka BB :)
wies, u nas na porodowce ma sie wszystko i wypakowuje po wjezdzie na salke, zeby potem nie szukac. Uklada sie pieluszki, ciuszki dla dziecka. Zeby poloza miala pod reka i mogla spokojnie ubrac malucha jak juz bedzie pora.... Ale dobrze te pierwsze ciuszki miec oddzielnie zapakowane - zeby nie bylo problemu chocby z wyjmowaniem, szukaniem. Tata tez bedzie w nerwach...
Podziel się: