reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Agacinka wspolczuje przezyc - wiem cos o tym jak rura peknie.......
Milkaaa, moje doswiadczenie - wszytkie ekipy takie same.....
Aniknulka - problem jest taki, ze lozka to trzeba by miec... my nie mamy zadnego poza naszym sypialnianym a dzieciece sa dlugosci - dzieciej..........

reklama
Mata, nie bierz do glowy tak bardzo tego terminu... Ja nie mam zadnego z om, bo jej nie mam juz 2,5 roku. Tylko niepotrzebnie sie nakrecasz... Bo po co?
Maajka fajnie ze dzidzia rosnie a wymaz moze juz przed porodem? Ja bede miala na nastepej wizycie w 35tc.

Naciecie nie boli, robi je sie w skurczu, kiey tkanka jest baaardzo napieta i nieukrwiona. Zasada podstawowa- sluchac polecen poloznej. Moja znajoma nie parla kiedy ta jej kazala - niestety poczula bol...

Teściowa chyba dobrze mówiła, że szybko poczułam ruchy i urodzę szybciej niż 30 czerwca :sorry2:

eee - to bez znaczenia - ja poczułam w 17 tygodniu i przenosiłam, koleżanka w 22t.c i urodziła w terminie... nie ma się co nakręcać, bo potem strasznie dluży się czekanie ...:tak:;-)

Joaś, świetne rozwiązanie.
Na Solcu proszę o ciuszki dla maluszka chyba jak się zaczyna II faza porodu.

Ja tez mam zalecenie, żeby liczyć ruchy. Ale zazwyczaj nawet nie zdążę zacząć liczyć i już jest łubudubu!:-)

reklama
Do góry