reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Niestety w moim szpitalu trzeba mieć wszystko swoje.

o tak masz rację w Ostrołęckim szpitalu trzeba a jak się z niego wychodzi to jeszcze półpaśca się dostaje w prezencie dlatego ja rodze w Przasnyszu nie chce rodzić u nas w tym syfie :no:

Jola244spadłaś mi chyba z nieba kobieto:-) Tak się cieszę że jest ktoś z moich stron, kto chce rodzić w Przasnyszu. Też zastanawiam się nad tym szpitalem ale boję się że mnie nie przyjmą :-(. Dowiadywałaś się co trzeba zabrać ze sobą do przasnyskiego szpitala? Zastanawiałam się też nad Łomżą.

reklama
Kobity muysicie być dobrej myśli żabki:tak: Napewno po wizytka humorki sie poprawią! Tego wam życze z calego serducha!

Puchnace dziewczyny-oby to byla jedynie sprawka tej letniej pogody,a nie zatrucia ciazowego!Tego Wam zycze!
A ja dzis juz zadnego gestego sluzu nie przyuwazylam.No,gdybym mogla wybierac,to chcialabym urodzic po 1.czerwca (termin mam na 14.tego).
Tez tak mysle,ze to byl kawalek czopu-powertowalam w necie i wiele rzeczy sie zgadza.No i fakt,po kawalku to moze mi schodzic 2 tygodnie albo i dluzej.
Gluszku-ja nawet juz bym chciala,ale po pierwsze:jeszcze nie mamy wielu rzeczy dla malej,a po drugie i wazniejsze:Majka wazy dopiero 2,5kg.

Tez sie tym pocieszam:-)Gorzej,jesli ta poprawka mialaby pojsc w druga strone,do tylu....

sytuacja na porodówce iwosz jest następująca:

Wzięła zzo, bo bolało ją bardzo, teraz zbiera siły do ataku :tak: Pozdrawia wszystkich!

reklama
Kinga-wielkie dzieki za aktualizacje wiadomosci od iwoszka!Jestes wielka!:-)
Pozdrow od nas iwoszka!

Do góry