Niestety w moim szpitalu trzeba mieć wszystko swoje.
o tak masz rację w Ostrołęckim szpitalu trzeba a jak się z niego wychodzi to jeszcze półpaśca się dostaje w prezencie dlatego ja rodze w Przasnyszu nie chce rodzić u nas w tym syfie![]()
Jola244spadłaś mi chyba z nieba kobieto:-) Tak się cieszę że jest ktoś z moich stron, kto chce rodzić w Przasnyszu. Też zastanawiam się nad tym szpitalem ale boję się że mnie nie przyjmą :-(. Dowiadywałaś się co trzeba zabrać ze sobą do przasnyskiego szpitala? Zastanawiałam się też nad Łomżą.
![]()
reklama
maajka
Czerwcowa mama 2008
Puchnace dziewczyny-oby to byla jedynie sprawka tej letniej pogody,a nie zatrucia ciazowego!Tego Wam zycze!
A ja dzis juz zadnego gestego sluzu nie przyuwazylam.No,gdybym mogla wybierac,to chcialabym urodzic po 1.czerwca (termin mam na 14.tego).
Tez tak mysle,ze to byl kawalek czopu-powertowalam w necie i wiele rzeczy sie zgadza.No i fakt,po kawalku to moze mi schodzic 2 tygodnie albo i dluzej.
Gluszku-ja nawet juz bym chciala,ale po pierwsze:jeszcze nie mamy wielu rzeczy dla malej,a po drugie i wazniejsze:Majka wazy dopiero 2,5kg.
A ja dzis juz zadnego gestego sluzu nie przyuwazylam.No,gdybym mogla wybierac,to chcialabym urodzic po 1.czerwca (termin mam na 14.tego).
Tez tak mysle,ze to byl kawalek czopu-powertowalam w necie i wiele rzeczy sie zgadza.No i fakt,po kawalku to moze mi schodzic 2 tygodnie albo i dluzej.
Gluszku-ja nawet juz bym chciala,ale po pierwsze:jeszcze nie mamy wielu rzeczy dla malej,a po drugie i wazniejsze:Majka wazy dopiero 2,5kg.
mata-kow
mama do kwadratu :)
Maaajka, ale na USG mżna brać poprawkę i malutka może wązyć już 3000 g
;-):-)

mata-kow
mama do kwadratu :)
Maajka co Ty piszesz, nosisz śliczną kluseczkę
bądź dobrej myśli :-) ja trzymam za Was kciuki
:-):-)

K
KingaP
Gość
sytuacja na porodówce iwosz jest następująca:
Wzięła zzo, bo bolało ją bardzo, teraz zbiera siły do ataku
Pozdrawia wszystkich!
Wzięła zzo, bo bolało ją bardzo, teraz zbiera siły do ataku

J
Jola244
Gość
Iwonka trzymam kciuki trzymaj się :-):-):-):-)
reklama
Podziel się: