reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Martuśka Ty to mnie potrafisz rozbawić:-D i spokojnie moja ginka zawsze też straszy ze drobna jestem :oo: (hahahahaha) i ze mam lezec , odpoczywać i leżeć bo dzidziol duży itp. Ale po czym mam odpoczywać ? po leżeniu?:sorry2:

reklama
Ual ja cały dzień prawie nic nie robię, tyle co obiad, posprzątam z grubsza i tyle, ale częściej czuję, że musze się choć na chwilę położyć bo padnę :sorry2: ogromna się robię i coraz ciężej mi się poruszać:baffled:

ja wierze Martuś, wierze :sorry2:zwlaszcza z taka pogode, :sorry2: kochana powinnas lezec ile dusza zapragnie! Ja też sie czuje OGROMNIASTA , coz taki nasz urok

a mnie nie można utrzymać w jednym miejscu:sorry2: niby wiem że powinnam odpocząć ale zawsze sobie coś do roboty wynajdę albo idę na spacer z młodym:sorry2:
ja wkładów nie kupiłam w samym szpitalu dają dowolną ilość a w domu to już tylko podpaski(kupiłam takie mega giga z belli):tak:

Co do zapominania to ja dzisiaj dzwonilam do J bo cos chcialam, on nie odebral i po paru min zadzwonil i pytal co chcialam a ja my\u ze nie pamietam;)))) a co do podkladow to ja ani jednej paczki nie mam;))) moze w czwartek sie wybiore na zakupki;)))

maju nie denerwuj się na pewno dzidzia podrośnie w brzuszku i urodzisz dużą zdrową kluseczkę:tak:
mój synek urodził się 2600 a teraz przerasta swoich rówieśników:tak:także głowa do góry!!

laski mam nadzieję że ta opuchlizna nic nie znaczy:sorry2: grunt to pozytywne nastawienie:tak: a na wszelki zróbcie sobie badanie moczu.bo i po co się na zapas zamartwiać:sorry2:

reklama
Mnie tez kochane nozki puchna ale bylam dzisiaj u7 poloznej zmierzyla mi ciosnienie i jest w normie wiec nie przejmuje sie tym, za brdzo porostu te pogody tak na nas dzialaja.

Do góry