• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dostałam SMSa od Iwoszka - w sumie nic więcej, niż napisała Wam Kinga - ale zacytuję w całości :-)
"Jeszcze nie urodziłam :-( Dostałam oksytocynę i wzięłam zzo, bo ból był nie do wytrzymania. Teraz jest mi błogo i zbieram siły na konkretną robotę ;-) Buziaki dla wszystkich!"

Odpisałam oczywiście, że trzymamy kciuki i że czekamy na wieści, że na forum jest wielkie poruszenie i żeby się trzymała :tak:

z tego wszystkiego obiadek u mnie dziś bedzie biedniutki tylko zupinka pomidorowa bo non stop prawie siedze przy kompie i czekam na wiadomości od Iwonki , myślałam ze już coś wiadomo a tu nadal cisza :-(

Jola244spadłaś mi chyba z nieba kobieto:-) Tak się cieszę że jest ktoś z moich stron, kto chce rodzić w Przasnyszu. Też zastanawiam się nad tym szpitalem ale boję się że mnie nie przyjmą :-(. Dowiadywałaś się co trzeba zabrać ze sobą do przasnyskiego szpitala? Zastanawiałam się też nad Łomżą.

kobieto kochana przyjmą cie bez żadnego ale a co trzeba zabrać to samo co wszędzie podma ci moje gg 6655917 jak będziesz coś chciała to wal smiało a co do łomży to już podobno nie jest tam za wesoło

reklama
Ja dzisiaj jadę po ostatnie zakupy do szpitala, bo coś mi się zdaje, że moja ginka profilaktycznie postraszy mnie szpitalem przez tą moją opuchliznę :sorry2:
dużo mi już nie zostało, ale brakuje mi tego co najważniejsze, czyli torby :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry