reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dostałam SMSa od Iwoszka - w sumie nic więcej, niż napisała Wam Kinga - ale zacytuję w całości :-)
"Jeszcze nie urodziłam :-( Dostałam oksytocynę i wzięłam zzo, bo ból był nie do wytrzymania. Teraz jest mi błogo i zbieram siły na konkretną robotę ;-) Buziaki dla wszystkich!"

Odpisałam oczywiście, że trzymamy kciuki i że czekamy na wieści, że na forum jest wielkie poruszenie i żeby się trzymała :tak:

Idę po Olka bo nie odejdę od komputera i zapomnę dziecko odebrac...:szok::szok:

Za Iwoszka trzymam kciuki jeszcze troszkę i będzie po wszystkim:tak:;-)

z tego wszystkiego obiadek u mnie dziś bedzie biedniutki tylko zupinka pomidorowa bo non stop prawie siedze przy kompie i czekam na wiadomości od Iwonki , myślałam ze już coś wiadomo a tu nadal cisza :-(

Jola244spadłaś mi chyba z nieba kobieto:-) Tak się cieszę że jest ktoś z moich stron, kto chce rodzić w Przasnyszu. Też zastanawiam się nad tym szpitalem ale boję się że mnie nie przyjmą :-(. Dowiadywałaś się co trzeba zabrać ze sobą do przasnyskiego szpitala? Zastanawiałam się też nad Łomżą.

kobieto kochana przyjmą cie bez żadnego ale a co trzeba zabrać to samo co wszędzie podma ci moje gg 6655917 jak będziesz coś chciała to wal smiało a co do łomży to już podobno nie jest tam za wesoło

majeczko jeszcze dzidzia nabierze :tak:i wcale tak malo nie wazy, ja ważylam 2700g jak sie wyklulam;-) i calkiem "dorodna" ze mnie baba :-D

oj widze ze nasz kochany Iwoszek napędzil troche stracha:-D aż się wszystkie wzieły za kompletowanie toreb do szpitala :-D spokojne kochane ;-)

reklama
Ja dzisiaj jadę po ostatnie zakupy do szpitala, bo coś mi się zdaje, że moja ginka profilaktycznie postraszy mnie szpitalem przez tą moją opuchliznę :sorry2:
dużo mi już nie zostało, ale brakuje mi tego co najważniejsze, czyli torby :-D:-D:-D

Do góry