reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No dobra laski wróciłam od gina i co następuje:

• szyjka zamknięta - jak długa nie wiem - powiedział tylko ze jest ok
  • waga 17,5 na plusie - znów sie nasłuchałam - nawet mi isę nie chce pisać
  • zorbiłam przepływy i wyszły dobrze
  • WAGA 3 KG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - załamałam się
  • przyplątała się infekcja dróg moczowych - jakieś bakterie - mam brać urosept
no i tyle. Boję się ze jak przenosze maly będzie ważył 5 kg. Bo to jeszcze tyle tygodni przede mną.... mam nadzieję ze ,może faktycznie temrin jest pomylony i tak jak wskazuje usg od początku będe rodzić koło 14 - bo wtedy to 4 kg "tylko" będzie

Kurde Marysoa jak się urodziła miała głowę 33 cm i wyszła jak obcy taką miała stożkowata głowe. A mały ma juz 32 cm....

reklama
Głuszku gratuluję wizyty :-) a tak się martwiłaś jeszcze nie dawno, czy przez tą pępowinę będzie wszytsko ok, a tu rosnie Ci chłop jak dąb ;-):-)
Będzie dobrze, a USG się myli, więc nie ma co się nastawiać :tak:

Głuszku ja jutro idę do ginki i zobaczymy co mi powie , ja się zastanawiam bo nie mam żadnych skurczy ani nic przepowiadającego , co prawda termin za 32 dni to niby jeszcze czas ale wydaję mi się że znów przenoszę a co za tym idzie mała będzie przecież coraz większa i jak ona mi znów przejdzie , wolałabym nie walczyć znowu z 4 kilowym bobasem

Podklady na poczatek sa naprawde najlepsze.. Szczegolnie na 2 pierwsze dni, a potem podpaski z bawelna...

Nie martw się MARTA a nawet jeśli to pamiętaj że przecież fajnie że dzidzia będzie z tobą szybciej na świecie a co do nie załatwionych spraw to i tak nie mamy na to wpływu. Po przeczytaniu wątku o wyprawce nie mam jeszcze wkładów ani kapci ....niekończąca się lista ważnych spraw do załatwienia jeszcze prze porodem:-)

Ja może nie tyle się martwię zbliżającym się nieuchronnie prodem, co tym, że coś przeoczę, nie odbiorę jakichś sygnałów itp. Wiem, że porodu przeoczyć się nie da, ale ja nie wiem, czy jak mnie coś w krzyżu łupie, czy brzuch mnie boli, to oznacza coś złego :sorry2:
nie wiem jak to wytłumaczyć :baffled:
Mamusie po raz któryś wiedzą mniej więcej co to skurcz przepowiadający, a co to porodowy itp. a debiutantki nie...

ja to się już nad cc zaczełam znowu zastanawiac z tego strachu... kurcze ciekawa jestem jaga waga dziecko jest wskazaniem do cięcia?

Boję się że nie wypchnę takiego kloca a że do tego miliard hemoroidów urodze razem z nim.

reklama
Głuszku a moze nie bedzie tak zle?
A odnosnie tych wspomnianych przez Ciebie hemoroidów- to bierzecie ze sobą do szpitala czopki na hemoroidy? Rozmawiałam z mamą i powiedziała ze lepiej miec przy sobie.

Do góry