reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata; tak jak Piszesz - wyjdzie w praniu i myślę,że niczego nie przeoczysz :-)
zawsze możesz skontaktować się z ginką - o ile masz taką możliwość

reklama
Asiowo cierpliwości:tak: daj malutkiej jeszcze miesiąc niech sobie podrośnie a wtedy całe życie przed wami:tak:

mój maluch coraz spokojniejszy i czuję że ma już na prawdę mało miejsca:sorry2:

Asiowo;
doskonale Ciebie rozumiem ale musimy jeszcze troszeczkę wytrzymać :-) ostatnio się zastanawiałam jakie ma oczka, włoski....

Lorciu;
Mój Maluch też coraz bardziej spokojny :-)

Ale z Was dziewczyny pracowite mróweczki :tak:

Ja zanim zwlokę się z łóżka, zjem śniadanie to już sporo po 9 :zawstydzona/y: teraz ustawiam sobie budzik, żeby teściu mnie z rana nie zaskoczył, bo pomaga nam przy remoncie, bo inaczej to spałabym do oporu :sorry2: ale ze mnie zawsze śpioch był ;-)

Dzisiaj kończymy malowanie :-) zgodziłam się na kolor, który wybrał mężulek (mi też się nawet podobał, ale wydawał mi się za ciemny, ale nie chciałam wybrzydzać, bo nic byśmy nie kupili :sorry2:). Miało być indiańskie lato z dekorala, ale wyszło coś innego :baffled: chcieliśmy mieć ciepłą kuchnię, bo okno tylko od wschodu, ale chyba przesadziliśmy :baffled: w kuchni nie jest ciepło, tylko gorąco :-D już myślę o jakichś dodatkach, żeby to ochłodzić :sorry2:
Mężowi się podoba ;-):-D:-D:-D

:tak:Moja tez odrobinkę spokojniejsza, ale zauwazyłam ze wsiadam tylko do auta to daje czadu, mój brzuchol zmienia się , staje sie taki smieszny z róznymi pagórkami i dolinami hehe:-D:szok: Czyżby dziewczynka nie lubiła jazdy autkiem - oby nie, Fabiana jak tylko wkładałam do auta to zaraz zasypiał - no cóż kazdy mały szkrab ma inne wymagania

Dzięki dziewczyny :-)

Ale mi się za bardzo nie podoba :sorry2:
Chociaż teściowa wniebowzięta, bo jak mnie poznała, to miałam podobną fryzurę i bardzo się jej podobała (umie się robić to pierwsze wrażenie ;-):-D).
Mężulek też zadowolony, bo na taką pyzatą wyglądam, a on bardzo tak lubi :sorry2:
Tylko ja za cholerę do tej pyzowatości nie mogę się przyzwyczaić:no:, bo teraz to nawet nie jestem pyzata, tylko spuchnięta :baffled:
cóż, poporodzie może będzie lepiej :sorry2:

No własnie, muszę od niej jakiś kontakt wyciągnąć, tak w razie czego, bo na razie mam nr do gabinetu i domowy :sorry2: a jak będzie na dyżurze :dry: to pojadę do szpitala ;-)

Mata poproś ja o numer komórkowy,tylko zeby chciała odebrać, moja ginka o której bys do niej nie zadzwoniła to zawsze odbierze,widze że naprawde sie zaczynasz denerwować:szok:

Hej dziewczynki!
Ja na nogach od 7 byłam na rynku zrobiłam zakupy, zjedliśmy z tatą śniadanko i nastawiłam żeberka na zupkę później podpiekę to M sie ucieszy bo lubi takie pieczone:tak:Jestem trochę niewyspana ale pewnie popołudniu się kimnę.

Jola z tym ogródkiem to uważaj bo możesz sobie zrobić krzywdę teraz to tzreba odpoczywać.

Mam dziś ambitny plan poprasowania maluszkowych rzeczy ale ciągle to odwlekam bo zawsze jest coś innego do zrobienia.

Mata poradzisz sobie pomysłó nie brakuje i troszkę ochłodzisz pomieszczenie:tak:

Miłego dzionka kochane:-D

reklama
Moja ginka nie ma komórki :sorry2: bo ona to już po 50-ce ;-) ale jak zadzwonię do domu, to zawsze ktoś odbierze i chyba powie, gdzie ją znajdę :sorry2: dzisiaj się zapytam :tak:

Do góry