reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Madzia;
dobrze,że już z nami Jesteś... cieszę się,że to nie wyrostek ale co się nastresowałaś....

a mnie coraz częściej łapie coś na wzór...hmmm... sraczki... może to organizm się powoli przygotowuje...

reklama
Marlena rzeczywiście nie muszę dbać o wysokość obcasa no i jest za kim się schować:-D hihi poza tym nie mam tez problemu z wieszaniem firanek:-D hihi

Myślę,że znajdzie się te kilka godzin, podczas których urodzisz :-) Poza tym - tak jak Napisałaś - ta cała sytuacja ma również głębszy wymiar - Mały zacieśni więzi z męzem :-) Dzięki temu jak Ty znajdziesz się w szpitalu,będziesz spokojniejsza

Magdziarka nastresowalas sie bidulko,ale to zrozumiale,caly dzien i pol nocy na nogach(straszne)mam nadzieje ze juz jutro bedzie dobrze i przespisz nocke spokojnie tego ci zycze;-)

No właśnie ciagle sobie to powtarzam optymizm - że w szklanec, która jest wypełniona w 1/2 wodą widzę pełna połowę, a nie brak drugiej połowy...

Teraz idę spać..bo mi oczy klapią za dwie godziny będzie jak nie śpię 24 godziny nie wspominając , że dwa dni temu wstawałam ze względu na eeg....chyba się juz nie wyśpię przed porodem..a może zdążę...

Magdziarko cieszę się, że był to fałszywy alarm :tak: teraz musisz odpocząć i odprężyć się, bo takie sytuacje mogą przyspieszyć poród (u nas w rodzinie tak było :tak:). Twój mąż jest teraz z Olkiem i na pewno też dobrze się nim zajmie :tak: Także Magdziarko głowa do góry :-) a czas na poród też się znajdzie ;-)

reklama
Do góry