marlena nad
:)
Ja np. w nocy nie moge spac snia mi sie jakie glupoty a do tego goraco mi jakos

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Miałam dzis pierwsze bolesne skurcze, w sumie nie były jakieś straszne ale jutro zabieram sie za pranie i prasowanie - nie sądzę zebym prędko urodziła ale bedę psychicznie spokojniejsza.

dzisiaj były 10-15 sekund 2 razy w ciągu 2 minut, potem 5 minut przerwy, znów 2 krótkie skurcze (bóle
) w ciągu 2 minut i 10 minut przerwy
bo przecież coś takiego pierwszy raz odczuwam. Z Marysia to ryp od razu oksy i mega skurcz za skurczem. Boje sie nawet nastawiac że mam cień szansy na wczesniejszy poród..... Pewnie pójdę 3 czerwca do gina a on mi powie wszytsko pozamykane.... załamka...
wizyta dopiero za 2,5 tygodnia, a ja mam jakieś durne wrażenie, że ginka mi powie, że mam już rozwarcie
ostatnio też przeczuwałam, że coś się chyba z szyjką dzieje, no i miałam racje, bo mi się skróciła i zaczęła opuszek przepuszczać (kurcze, a to właściwie ile jest na opuszek, 1cm rozwarcia?) Poza tym mam przeczucie, że 30 na pewno nie doczekam (skoro brzuszek mi się już obnizył, to daję sobie max. 3 tygodnie, do 37tc) a może moja kobieca intuicja się pomyli