Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Magdziarko obyś to co napisała się sprawdziło!!! (w kwestii mojego przygotowania do porodu).
Wiesz ja myślę sobie ze Olkowi się przytrafiają takie rzeczy po to aby mu się miały juz późnije nie przytrafiać. Jak będzie dorosłym chłopem to będzie żył długo i szczęśliwie bez nawet pół choróbska!!! No wiem ze w jego przypadku nie wszytsko da sie cofnąć ale zobaczysz ze jako dorosły facet będzie okazem zdrowia. A ty marsz do łożka!!! i proszę się wyspać!!!
PS. A kiedy reszta - z terminami po 15 moze się rozdwajać? ;-) Cierpliwie i z pokorą czekamy na swój przydział.
Magdziarko - dzielna z Ciebie kobitka! Tak sobie właśnie po cichu myślałam - żebyś tylko nie zaczęła rodzić z tych nerwów w szpitalu... Ale widzę, że nadal grzecznie w dwupaku :-) Trzymam kciuki za wyniki Olkowego USG i mam nadzieję, że jutro już będziesz miała rodzinkę w domu w komplecie![]()
nie nie jeszcze nie. Jeszcze kilka dni poproszę.
;-)

. Nie wiem dlaczego, potem w nocy brzuch mi ise stawiał , teraz też jakoś dziwnie mi z tym brzuszkiem. Czuje sie jak przed miesiączką. Tak jak głuszek w pierwszych ciążach nie miałam nic w stylu przepowiadających objawów. Po prostu sie zaczynało i był po kilku godzinach poród, a teraz już 2 tygodnie na magnezie i na nospie. Jak tylko przestane brać to jest gorzej , wiec chyba nie mam wyjścia i będe sie faszerować. Za tydzień mam do gina i wtedy może coś sie wyjaśni.