• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Natunia ja tez nie mam żadnych objawów a termin na 16 stego więc widocznie tak musi być i nasze maluchy dadzą nam znać jak przyjdzie pora. Nie wszystkie mamy mają takie same objawy. Ja w poprzedniej ciąży nie miałam żadnych i w zasadzie nagle dostałam skurczy :-)
Madziu dobrze że już w domku w komplecie :-)

reklama
U mnie jak pogoda jest kiepska to mała się wierci jak szalona.
Dziś tez kopie od rana ale na dworze niezbyt t ciekawie. Zachmurzone niebo ale ciepło

Moja mala wierci sie i kopie od momoentu, kiedy sie obudziła... a budzi sie razem ze mna:) Boli okropnie jak walnie w bok, albo za mocno chce noge wyprostować;) ale to dobrze.. niech bryka :) U nas cos zbiera sie na deszcz, ale małej w brzuszku chyba dobrze;)

Dziewczynki czasami jak mama ma niskie cisnienie(spowodowane przez pogode np)dzidzia tez jest spokojniejsza i ospala,a czy moze wiecie kiedy malenstwo musi sie odwrocic,bo ja ciagle czuje kopniaki w dole lub w boku nigdy u gory,polozna mowi ze dzidzia ma jeszcze czas.:-)

reklama
magdziarko-to super,ze juz jestescie razem i Olek lepiej sie czuje!Odpoczywajcie!:-)
iwoszku-czekamy,czekamy,czekamy-na fotki malej Bogny i Twoja relacje z porodu!:-)
marlena-ja mieszkam w Belgii i to wlasnie tu takie piekne,choc troche kosztowne zwyczaje:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry