• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Co do skurczów to mam z nimi spokój- kilka razy miałam wczesniej, ale teraz nic.
Co do mleka to myslałam ze nie mam ale po tym co przeczytałam na forum nacisnełam na piers i poleciała kropelka z jednej piersi i z drugiej- co za zaskoczenie :szok::-D
A co do porodu to jakos o tym nie mysle i sie nie stresuje- po prostu co ma byc to bedzie- teraz mi sie nie spieszy bo jutro zaczynamy remont- a za nim skonczymy i za nim poprasuje i popiore wszystkie maluszkowe rzeczy to minie jakis czas- dlatego niech sobie dzidzia tam spokojnie siedzi ;-):-)

reklama
U nas na szczesie Ł jest dalej cieższy!
Ja przed ciazą wazyłam 60-62kg przy 171 cm, a mój 90-95 kg przy wzroscie 190 cm, teraz jestem na plusie ok17-18 kg a czasmi nawet 20 ale to bo obiadku (wiem wiem głupia jestem ze staje na wage po obiedzie) :baffled::-D

Wasze maleństwa też dzisiaj takie spokojne? Moje puka tak lakko jakby od niechcenia :sorry2: mam nadzieję, że się dzisiaj jeszcze rozbryka, bo zaczynam się martwić :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry