reklama
milkaaa
Czerwcowa mama'08
magdziara - tak trzymaj!!!!
darunia - to prawda ze wywolanie znacznie wydluza pobyt szpitalny i zazwyczaj porod - niz jak przylatujesz z regularna akcja, jakims tam rozwarciem itp. Ale nie oznacza to ze tak musi byc u Ciebie. Nie nakrecaj sie - bedac po terminie moze byc latwiej niz np u mnie na wywolaniu 5 dni przed terminem - gdy teoretycznie mialam czas jeszcze ponad 2 tyg
A najwazniejsze - ze wywolanie doprowadzi w koncu do spotkania z maluszkiem
darunia - to prawda ze wywolanie znacznie wydluza pobyt szpitalny i zazwyczaj porod - niz jak przylatujesz z regularna akcja, jakims tam rozwarciem itp. Ale nie oznacza to ze tak musi byc u Ciebie. Nie nakrecaj sie - bedac po terminie moze byc latwiej niz np u mnie na wywolaniu 5 dni przed terminem - gdy teoretycznie mialam czas jeszcze ponad 2 tyg
A najwazniejsze - ze wywolanie doprowadzi w koncu do spotkania z maluszkiem

A ja tak sentymentalnie. Nie mogę uwierzyć że jesteśmy razem dziewięć miesięcy - szok co
pomyslcie ile zdjęć naszych rosnacych brzuszków oglądałyśmy i jak przezywałysmy wizyty u lekarza każdej z nas, czekając na wieści co i jak..Całe szczęście że wszystkie czerwcowe dzieciaczki są zdrowe i wszystko jest dobrze.....

milkaaa
Czerwcowa mama'08
Całe szczęście że wszystkie czerwcowe dzieciaczki są zdrowe i wszystko jest dobrze.....
...mam nadzieje ze jak sie wykluja wszystkie czerwcowe pisklaczki bedziesz mogla powtorzyc te slowa

zmykam - podpichce obiadek dla meza i jedziemy na budowe
u nas mimo tej nawalnicy w nocy znow jest goraco - w domku zas 16 stopni....wiec milo sie maluje sciany

bez dzieci idzie wszystko 5 razy szybciej
nie mowiac juz o tym ze powtorzylam dzis polowe testow w swietym spokoju i zdrzemnelam sie dwa razy

Jotemka
Fanka BB :)
No wlasnie - u mnie sytuacja odwrotna, ale dzieciaczki spisuja sie super! Nie sa nadto upierdliwe i nawet udaje mi sie z nimi dogadac!!!! To maly sukces. Nasz. Wspolny.bez dzieci idzie wszystko 5 razy szybciej
nie mowiac juz o tym ze powtorzylam dzis polowe testow w swietym spokoju i zdrzemnelam sie dwa razy![]()
Cześć Dziewczyny! 
Asiowo gratuluję doronej córci

Mały usnął godzinę temu ja zdązyłam pozmywać i zrobić obiad teraz gotuję ziemniaczki. M z tatą mają robotę więc siedze w domu z najmłodsza siostra M więc jest mi raźniej. Ogólnie mały dostaje schizy jak tylko zmieniam mu pieluszkę a przy kąpięli to ma spazmy (pierwsza była ok a teraz horror). Jak na razie karmię bez nakładek (choć spróbowałam raz bo jedna brodawka strasznie bolała i mały tolerował tego typu karmienie). Myślę, że mam za chudy pokarm bo ssie prawie godzinę a po następnej znów chce nie wiem a może to przez ten upał - choć teraz śpi już godzinę...
Mata witam po przerwie i życzę wytrwałości w karmieniu piersią - bądź dzielna a wszystko sie uda (wiem bo też miałam problem - mały nie mógł się zassać no i te bolące brodawki - ale jest już ok)

Asiowo gratuluję doronej córci

Mały usnął godzinę temu ja zdązyłam pozmywać i zrobić obiad teraz gotuję ziemniaczki. M z tatą mają robotę więc siedze w domu z najmłodsza siostra M więc jest mi raźniej. Ogólnie mały dostaje schizy jak tylko zmieniam mu pieluszkę a przy kąpięli to ma spazmy (pierwsza była ok a teraz horror). Jak na razie karmię bez nakładek (choć spróbowałam raz bo jedna brodawka strasznie bolała i mały tolerował tego typu karmienie). Myślę, że mam za chudy pokarm bo ssie prawie godzinę a po następnej znów chce nie wiem a może to przez ten upał - choć teraz śpi już godzinę...
Mata witam po przerwie i życzę wytrwałości w karmieniu piersią - bądź dzielna a wszystko sie uda (wiem bo też miałam problem - mały nie mógł się zassać no i te bolące brodawki - ale jest już ok)
dziewczyny kto jeszcze został nie rozpakowany jest nasz z 10 bo tak teraz weszłam zobaczyć ile jest już czerwcowych dzidziusiów to już jest ich sporawo![]()
No to sprwadźmy. Wzięłam liste czerwcówek, którą zrobiłą Agacinka:
Iwosz - 01 czerwca ;-) CÓRKA - urodziła 13 maja
Lorcia - 01 czerwca

Zuzkus - 01 czerwca :-) SYN- urodziła 22 maja
Medzik - 03 czerwca

Agusia04 - 04 czerwca

Magdziara - 05 czerwca :-) SYN urodziła 10 czerwca
Liliana80 - 05 czerwca

Myszka1125 - 06 czerwca

Mamoot - 07 czerwca

Flexy - 07 czerwca ;-) CÓRKA urodziła 15 czerwca
UrszulaL - 07 czerwca ;-) CÓRKA urodziła 26 maja
Limba - 08 czerwca :-) SYN urodziła 11 czerwca
Pestka 330 - 09 czerwca

Snoopy12 - 10 czerwca ;-) CÓRKA - urodziła 21 maja
JoannA25 - 12 czerwca ;-) SYN - urodziła 2 czerwca
Natunia - 12 czerwca

Kacha381 - 13 czerwca

Maajka - 14 czerwca

Wilmek - 14 czerwca ;-) SYN urodziła 24 czerwca
Kasia.kl22 - 15 czerwca

Daruuunia3 - 15 czerwca

Azile29 - 16 czerwca

Kasiau30 - 16 czerwca :-) CÓRKA urodziła 19 czerwca
Jola244 - 16 czerwca :-) SYN
Julia! - 17 czerwca

Magdalenkakol - 18 czerwca

Dorciacz - 18 czerwca

Głuszek - 21 czerwca

Behemott - 21 czerwca

Joasiek1977 - 21 czerwca CÓRECZKA urodziła 23 czerwca
Milkaaa - 23 czerwca ;-) CÓRKA
Aniaw23 - 23 czerwca

Ewcia28 - 24 czerwca

Dancia23 - 24 czerwca :-) CÓRKA
Joaś - 25 czerwca ;-) CÓRKA
Aniknulka - 25 czerwca

Edyta1421 - 25 czerwca

Asiowo - 26 czerwca

Agacina - 29 czerwca :-) CÓRKA urodziła 21 czerwca
Mata-kow - 30 czerwca ;-) CÓRKA urodziła 19 czerwca
Almetka - 30 czerwca

Marlena nad - 30 czerwca

Patyk83 - 30 czerwca

Ostatnia edycja:
J
Jola244
Gość
witam was moje drogie ja już w domku ale jeszcze w dwupaku :-( .
Ale wypisałam się sama bo niechce rodzić w Ostrołęce wiec wybieram się rodzić do Przasnysza i chyba dzis albo jutro już pojadę wolałabym jutro bo jeszcze dziś bym chciała odpocząć chociasz jeden dzień ale niewiem jak to będzie bo skurcze mnie dopadły.
Ale powiem wam jeszcze raz jak dobrze być z wami :-):-):-):-).
Ale wypisałam się sama bo niechce rodzić w Ostrołęce wiec wybieram się rodzić do Przasnysza i chyba dzis albo jutro już pojadę wolałabym jutro bo jeszcze dziś bym chciała odpocząć chociasz jeden dzień ale niewiem jak to będzie bo skurcze mnie dopadły.
Ale powiem wam jeszcze raz jak dobrze być z wami :-):-):-):-).
reklama
Podziel się: