reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
:baffled: hmm dostalam namiary na dobrego alergologa w Łodzi. A co tam mi szkodzi .
.

Magdalenkakol - przeczytalam ten art, matko kochana jakie nieszczęscie - Stryków ,15 km ode mnie...od Zgierza :baffled:
Dobromira Kancler przyjmuje na Milczarskiego w Łodzi to jest alergolog pulmonollog {rzyjmuje tez prywatnie w Pabianicach jak cos to pisz na priva .Noo ja tez wszoku bylam E sumie ode mnie jakies 40 pare km.

Ostatnia edycja:
reklama
Liliana współczuje i życze zdrówka dla Fabiana!!
Magdalenkakol aż mi się płakać chce po tym artykule,biedne dziecko:-( i rodzice:-(
A ja ostatnio też słyszałam o szczepionce przeciwko odrze,śwince i różyczce, która podobno wywołuje autyzm bo ma rtęć,Eryka była nią szczepiona:szok:
Czy szczepienia mogą wyrządzidz taką krzywde? Ja już się boję:-(

powiem wam że ja opóźniam szczepienia jak się da. one są potrzebne ale wgf mnie nie w takiej ilości jak dostają nasze dzieci i nie jak sa takie małe.
Na MMR w ogóle marysi nie szczepiłam i dlatego zaczespie ja Prorixem ktory jest bez rtęci.
najchętniej bym w ogóle nie szczepila dzieci ale tak sie nie da niestety.

16 wydaje mi się troszku za późno:sorry2: choć na początku zastąp jeden posiłek mleczny stałym a dopiero po jakimś czasie zwiększaj liczbę posiłków:tak: tzn. tak ja robię i u mnie działa:blink:
u mnie posiłki wyglądają tak:
8.00 cycuś
ok 10.00 sinlac z dodatkiem jabłuszka bądź moreli karmię łyżeczką robię go na gęsto
ok 13.00 obiadek
ok 15.00 cycuś
ok 17 cycuś choć tu będzie docelowo deserek:tak:
19.00 cycuś plus butla i spanko:tak:
w miedzy czasie daje małemu do picia wodę albo soczek:tak:

Dzięki za pomoc. Chciałabym wprowdzić Arturowi posiłki o stałych godzinach. Tylko teraz to niemozliwe, bo muszę go usypiać do każdego karmienia.
A kupy po wporowadzeniu obiadków jakie są? U nas takie marchwiowe.

Michal miał Inferix Heksa bo stwierdziłam że tym razem biore wszytskie płatne szczepionki. i było ok

Patyk a jak ci kazała pediatra dac kolejną dawkę? Możesz Infarixem 5 w 1 czy dalej trzeba tym 6 w 1 - pielegniarka mi powiedziała ze moge 5 w 1 a pediatra się upiera sie musi byc 6 w 1 a ja nie chce mu dawać niepotrzebnie wiec szczepionki na żóltaczke bo to bez sensu a jak sie bedzie dawac cały czas 6 w 1 to dziecko dostanie 2 dawki żółtaczki więcej.

Dzień Dobry:-)

ja jak zwykle sama zostałam na weekend:baffled: z lenistwa latam jeszcze na piżamie i moje dzieciątka też:-D ale jak patrze na termometr że jest 1 stopień:szok: to mi się wszystkiego odechciewa:-p

ja podaję małemu 2 krople vigantolu:tak:
o naukach przed chrztem nie słyszałam i nie miałam:blink:
Magdalenkol jesos przeraził mnie ten artykuł:szok:
odnośnie szczepionki o której piszecie odra świnka i różyczka to podobno już nie ma rtęci w niej i jest bezpieczna....
Patyczku kupki są brokułowe ponieważ jestem na etapie brokuł i ziemniaczków:-D ale i zapach już nie ten:sorry2:
Lilianko zdrówka dla Fabianka!!!!! mój Karol strasznie kaszle ale podobno osłuchowo jest czysty:szok: w poniedziałek mam już wizytę u alergologa:tak:

Hej!!!
Magdalenka u nas są takie nauki, Ł siedział ponad godzinę :szok: coś tam ksiądz gadał i jakaś katechetka :baffled: dobrze ze ja nie musiałam isc :-p

Ja dopiero wstałam :szok: a to przez to że Bartek dawał czadu o 3 w nocy i dopiero pomogła suszarka:dry: chłopaki jeszcze spią, a ja bym chciała sie brac do roboty bo mam duuuużo sprzątania to nie mogę bo ich obudzę...:dry:
dlatego siedzę na bb :-D:-D:-D

Straszna ta historia z tą szczepionką:-( przeraziłam sie :dry:

Miłego dnia!!!

reklama
Do góry