reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Głuszku, mam zamiar wykluczyć nabiał za 2 dni, jeżeli nadal nie będzie poprawy. Ale najpierw chcę być absolutnie pewna, że to nie alergia kontaktowa. Dermatolog twierdzi, że to zupełnie nie wygląda jak pokarmówka. Mam do niej zaufanie. Już kiedyś byłam na diecie, bo pediatra stwierdziła skazę u Krzysia. Ta lekarka kazała mi wrócić do nabiału, bo według niej to był rumień toksyczny noworodków. Wtedy miała rację i mam nadzieję, że teraz też ma. Wg niej, jeżeli teraz to skaza, to wygląda bardzo nietypowo. Dlatego najpierw leczymy miejscowo i jeżeli nie będzie poprawy, to dopiero dieta. Pewnie postepowałabym bardziej radykalnie, gdyby Krzyś cierpiał w jakiś sposób. Ale jego nie swędzi, z brzuszkiem nic się nie dzieje, ogólnie jest radosny, ma apetyt...na szczęście.

reklama
własnie - marysie kazda wysypka alergiczn, potwornie swedziala, budziala się wnocy, drapala do krwi (do tej pory się DRAPIE), a jak jeszcz eni umiała sie draoać to się tak czochrala po łozeczku a jego ta wysypka CHYBA nie swedzi, ale pewności nie mam bo on cały czas tam rączka jeżdzi.
Ale mi się wydaje ze np. po jajkach i czekoladzie mju się to zaostrzało ale to mogł byc przypadek. I czemu to schodzi we snie (spi bez smoczka)....

witam was moje kochane cioteczki z bb :tak::tak::tak:
głuszeku, joan-na widze ze to nie tylko ja mam proble z tymi alergiami mojemu Mikołajowi non stop wychodzi na buzi ta skaza jak smaruje mascią jest dobrze ale jak tylko z dzień zapomnie to zaraz jest cały wysypany tak sie tylko zastanawiam przeciesz pije nutrmigen to nie powinna mu już chyba wsykakiwać ta skaza ,a ostatnia nawet pojawiła sie na nóżkach nie mam już siły na to wszystko :-(

Wspoczuje wam dziwcvzyny z tymi wysypkami. Moj WEojtek jak tylko przeszedl na nutramigen wszystko ustalo Nie ma zadnych wysypek Gdzie niegdzie tylko ma taka tarke na skorce ale to moze byc od ubran. I jak posmaruje emolium schodzi.
Taka Piekna tecze widzialm dzisaij za oknem

Załączniki

• 27.10.2008 010.jpg
    27.10.2008 010.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 28
  • 27.10.2008 014.jpg
    27.10.2008 014.jpg
    341,9 KB · Wyświetleń: 31
Hej mamusie :-)

Nie zazdroszczę Wam tych wysypek... mam nadzieję, że szybko uda się znaleźć ich przyczynę :tak:

Magdalenkakol super tęcza, fajnie Ci się dzionek zaczął :tak:

U nas test proszkowy mała przeszła wzorowo :-) żadnej palmki, krostki, nic :-) czyli mogę prać juz jej ubranka w naszym proszku i płynie, ale i tak będę dawać podwójne płukanie, żeby tak mocno proszkiem ubranka nie pachniały, bo wolę zapach olwiki niż proszku ;-)

mała trochę dzisiaj spałą w łóżeczku i dłużej bez jedzenia wytrzymuje :tak: i chyba znalazłam sposób na mojego gryzonia!!! Jak tylko zaczyna gryźć wkładam jej smoka, żeby się wyżyła :-p uspokoi się, odwraca główkę w stronę cycusia, to robię podmiankę i ładnie ssie :tak:

reklama
Dzień Dobry:-)

u mnie dzisiaj okropna pogoda...leje wieje i ciemno:szok:
weekend spędziłam oczywiście sama bez M i z dwójką małych łobuzów :blink:nocki o dziwo dobre i powiem wam że dawno nie byłam tak wyspana ponieważ od kilku dni wstaje w ok 8.00 a na stary czas w ok 9.00:-D no ale jutro Karol wraca do przedszkola więc 6.30 i już będę na nogach:baffled:
Zaczynam się troszku dołować ponieważ za tydzień o tej porze będę już w pracy:szok: w sumie jestem już przygotowana i Mikoś chyba też gorzej z Karolem który bardzo się do mnie przywiązał przez ten czas....no nic damy radę:-)
Dziewczyny współczuję wysypek....mam nadzieję że miną!!!!trzymam za to kciuki!!!!!
Mata ale z Dobrusi gryzoń:szok: dobrze że mój Mikoś jeszcze bezzębny:tak:
Magdalenkol śliczna tęcza:-)

dobra biorę się za sprzątanie a tak mi się nie chce:rofl2:

Do góry