reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczyny mam pytanie jeśli chodzi o ząbki :sorry2:
obejrzałam dziąsłaz przodu i mała jak ma dwie jedynki na dole to widać od przodu takie białe paski. A na górnym dziąśle podobne paski widać tam gdzie kły (tzn. trójki). Czy to możliwe, że teraz nam trójki wyjdą :confused: bo tam gdzie jedynki i dwójki to nic nie widać :sorry2: a ząbki ewidentnie idą, bo mała śpi krótko, cyca chce co chwilę, no i marudzi prawie na okrągło, a teraz żeby usnęla to dopiero po panadolu się udało

reklama
GRATULUJE DLA 5-MIESIĘCZNIAKÓW:-)

Głuszku będzie dobrze,zobaczysz:tak:

Joaś dasz radę bo zawsze dajesz i wyszlifujesz brylant:tak:

Agusia fajną niespodzianke Ci zrobił M.:tak:Oj ile ja bym dała,żeby i mój M. spała sobie teraz w pokoiku obok(chyba bym mu nie dała pospać:-p)

Maja ale masz grzeczną córunie,że Ci tak ładnie śpi:tak:

Mata ale pisałaś,że w sypialni cisza więc skąd by się niunia w brzuszku wzięła;-):-D

Mamoot no to czekamy na zdjęcia:happy2:

U nas dobrze mały budzi mi się często ale nie na picie tylko pewnie dziąsełka mu dokuczają dziś obudził się na picie o 5 i o 9, potem poszedł spać o 10 i spał do 12.30:szok: może nadmienie,że ja na godzinke też zasnęłam razem z nim:-p

Gratulacje dla wszystkich 5-miesięczniaków!!!! :-)

Dzisiaj jestem zabiegana, zawsze jak Wam pisałam, że jestem w domu sama i narzekam na nude i brak gości to teraz to sie zmieniło i co chwilę ktos chce nas odwiedzic, dzisiaj już byłam u znajomej a zaraz oprzyjdzie sąsiadka ze swoim 2-miesięcznym synkiem ;-)

Bartek wczoraj mi zasnął o 21 a UWAGA UWAGA wstał o 6 na jedzenie i spaliśmy do 8-smej:szok::-) ależ się cieszę że pospał w nocy, a przy okazji ja hihi:-) jak dobrze że ktoś wymiślił kleik ryżowy :tak:

Tak Kasiau dałam mu kleik ryżowy na tym wątku z jedzeniem napisałam,że do każdego karmienia mu już daje, tylko że na noc 3 łyżki stołowe do 180ml mieszanki- biedactwo on poprostu był głodu w końcu to kawał chłopa ;-)

Jeśli chodzi o ząbki, to jest pewna kolejność wychodzenia ząbków, ale np. u Wojciaszka to się nie sprawdziło (przynajmniej przy jedynkach i dwójkach).

reklama
Dziękuję wam drogie dziewczyny za pomysły książkowe. napewno z nich skorzystam.;-):-)
Ja byłam dziś na kontroli z dziećmi(starszymi), Gabryś zdrowy za to madzia dalej ma zmiany w oskrzelach alergiczne. Tylko niby co teraz pyli, nie wiem sama. Oby tylko przeszło wszysko domisioi. W poniedziałek na kontrol ide z Madzią i z Domisiem.
Wiecie że ja nie pamiętam jak moje starsze ząbkowały:-(. Ja z ich dzieciństwa mało co pamiętam:zawstydzona/y:

Do góry