Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
Najważniejsze, że są postępy, chociaż jeszcze daleko nam do idełu.
. Ja się jeszcze nie kłądę, bo mały i tak niedługo obudzie się na papu.

są efekty, więc teraz będzie już z górki 
no i po asymetrii ani sladu :-)
ale jak siedzę w domu to mi się nie chce nic robić
w planach mam wizytę u fryzjera, żeby w końcu na spokojnie obciąć włosy (malutka już większa, więc spokojnie poczeka na mamę ;-)), no i chcę wykupic karnet na rollmasaż (większa motywacja, żeby chodzić, bo nie zmarnuje kaski ;-) no i u nas rollmasaż w karnecie 10zł/godzina, więc jak za pół darmo
)
no i kupiłam na allegro taniutko całą masę kordonków, więc musze je wykorzystać ;-)Głuszku - Tynke sypnlo po Bebilonie, lekarz uwaza, ze to nie mleko, ktore podalam. Raczej podejrzewa "dobre serce rodzenstwa". Kiedys juz wyjmowalam mleczna bulke z buzi Tyni. Wiec moze Twoja Marysia te cos dala "polizac" a Ty nie widzialas? Poobserwuj zachowania Marysi. A badania swoja droga - zrob.
Dziewczyny mam pytanie jeśli chodzi o ząbki
obejrzałam dziąsłaz przodu i mała jak ma dwie jedynki na dole to widać od przodu takie białe paski. A na górnym dziąśle podobne paski widać tam gdzie kły (tzn. trójki). Czy to możliwe, że teraz nam trójki wyjdąbo tam gdzie jedynki i dwójki to nic nie widać
a ząbki ewidentnie idą, bo mała śpi krótko, cyca chce co chwilę, no i marudzi prawie na okrągło, a teraz żeby usnęla to dopiero po panadolu się udało
Ja byłam dziś na kontroli z dziećmi(starszymi), Gabryś zdrowy za to madzia dalej ma zmiany w oskrzelach alergiczne. Tylko niby co teraz pyli, nie wiem sama. Oby tylko przeszło wszysko domisioi. W poniedziałek na kontrol ide z Madzią i z Domisiem.
Kasiu ja tez daje Mikołajowi mleko z kleikiem i spi całą noc bez budzenia sie już tak od 2,5 tygodnia.
Masz racje Darunia wspaniały wynalazek![]()