reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Głuszku Bartek jak ząbkował, to też nie chciał jesc i miał brzydkie kupy- temperature nie wiem czy miał, nie mierzyłam :zawstydzona/y: ale bardzo dużo dzieci ma podwyższoną temp. w trakcie ząbkowanie. mam nadzieję że wszystko minie i Misiu bedzie ładnie jadł! I oby ząbki wyszły bezboleśnie!

reklama
dziewczyny ja na razie nie rozszrzam diety, ta krew mi też nie pasuje. to tylko byla taka niteczka, ale zawsze to krew! Mąz mowi ze pewnie jeszcze po rota sie jelitka nie zregenrowaly. Poczekam ze 2-3 dni i dzownie po lekarza, niech powie ze tązabki będe spokojniesza....
ALE BIAŁO W KRAKOWIE!!!!!!!!!!!

Witam z rana
Ola nam nie dała pospać. O 4.30 obudziła się i nie chciała spać ze 2 godziny. Mąż włączył kompa i siedział a ja trochę pospałam a i Ola w końcu się położyła i spała do 7.
U nas też biało. W nocy padało ale to chyba stopnieje.
Głuszku przez ząbki można mieć luźniejsze kupki i katar nawet i oznaki przeziębienia .
Może plus ostania choroba i jej resztki tak jak sugeruje twój mąż - stad ten ślad krwi.
Jesteś czujna i nic złego się dziecku nie stanie, tylko szkoda że nie możesz spokojnie przespać nocki bo pewnie się cały czas zastanawiasz i denerwujesz bo chciałabyś mu pomóc.
Najważniejsze że jest spokojny .
Tak czy siak zdrówka życzę :-)

Kasaiu to faktycznie nie fajna noc, dobrze, że m się zajął Olą ;-)
U nas Bartek też sie obudził w nocy, ale dałam mu smoczka i głasakałam go i zasnął. teraz moi faceci mają drzemkę, a ja mam chwilę dla siebie- umyłam głowe i pomalowałam paznokcie- chyba wybiorę się po tą czapkę :tak:

Witam w kolejnym śniegowym dniu!
U nas noc w normie, jedno budzonko na mleczko i do 8 spokój:-) Teraz mała kimneła przy butelce zanim zdązyłą zjęść:sorry2: a ja podczytuje co się tu działo poprzedniego wieczora

. czy ktores dziecko tak ząbkowało zeby byla tempka i brzydkie kupy?
U nas są okropne kupy i to 4-5 dziennie a zęby idą jak nic.Tylko nie ma temperatury ale Olek miał pamietam. Głuszku i u nas z jedzeniem to samo Antoś pije 100 ml a najchetniej ciąga smoka od butelki i masuje sobie dziąsła. Tak więc myślę ża mamy obydwie ząbkowanie.

Agacinko dobrze że się wszystko w porę wyjaśniło.

U nas noc chyba normalna jedno karmienie i w sumie spakno do 8ej. Pobawiłam się juz z Olkiem, teraz idę się szykować bo jedziemy wszyscy na basen.:tak:a potem do teściów na obiad będziemy pewnie wieczorem.

A no i u nas też biało!

reklama
A my już po obiadku, zrobiłam wcześniej bo jednak wybiorę się do galerii na zakupy, rozejrzę się za prezentami, bo przecież już niedługo Mikołajki :baffled: jak dzisiaj nic nie kupię, to nie wiem kiedy się wybiorę, bo cały tydzień Ł w pracy, a potem albo ja trening albo on :sorry2:

Miłej niedzieli- u nas też biało i zzzimno, ale jadę po tą czapę i rękawiczki :tak:

Do góry