A
Asiowo
Gość
Bo faceci to najczęściej o dacie ślubu nie pamiętają
Mój chyba pamieta... bo rocznice slubu mamy w jego urodzinki...:-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bo faceci to najczęściej o dacie ślubu nie pamiętają

Kasiu Euphorbium compositum S No woda morska doczyszczenia.Jakby to nie pomogło Nasivin softOla ma katar poradźcie coś dobrego na katar bo mi szkoda bidulki a sama maść majerankowa to za mało
a Ty karmisz ;-)
ale poleżał, pokręcił się i usnął i wstliśmy przed 8- teraz zasnął u sibie w łóżeczku ;-)
, chcieliśmy obejrzeć krzesełka do karmienia. Nie mamy go z kim zostawić i jeżeli chcemy jechać gdzieś z M we dwoje, mały też musi jechać z nami. Wróciliśmy po godzinie do domku, ale mały dostał swoją porcję wrażeń...wiadomo, hałas, mnóstwo ludzi. Nie wyglądał po powrocie na bardzo rozdrażnionego, ale wieczorem szybko zasnął
. A teraz ucina sobie drzemkę w łóżeczku. Ostatnio coraz częściej udaje mu się usnąć w swoim pokoju w ciągu dnia. Ale nie chwalę go za bradzo, żeby mu się nie odwidziało
.
Mikoś załapał katar jesos takiego jeszcze nie widziałam by tyle śluzu było w tak małym nosku
:-( a było już tak pięknie zaczął przesypiać mi całe noce
pomimo zmęczenia czuję się bardziej spełniona niż jak siedziałam w domu:-)
odnośnie mleka kobiecego do noska pediatra wyśmiała mój pomysł

auto robiło ze mną co chciało