Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...dają jej pół roku życia:-( Mój M załamany a ja nawet nie mogę mu pomóc mogę tylko być przy nim

u góry w menu jest kalendarz, jak się w panelu użytkownika, w profilu poda swoją datę urodzin i zaznaczy żeby pokazywało innym użytkonikom to w kalendarzu pojawi się odpowiedni wpis
Twoje wątki Jeśli chcesz mieć dostęp do watków, w których bierzesz udział, wejdź do Panelu użytkownika (lewa strona menu na górze).
W szybkim menu w edycji opcji na dole znajdziesz Domyślny tryb powiadamiania o postach. Jeżeli założysz wątek na forum albo napiszesz post w wątku innego użytkownika możesz automatycznie dodać go do listy śledzonych wątków.
Równiez w edycji opcji możesz ustawić w Interfejsie edytora postów tryb zaawansowany. Dzięki temu pojawi się wiecej emotikonów itp
Coś nowego dla tego forum:
w Panelu użytkownika w różne (kolumna z prawej strony) w
przyjaciele/lista ignorowanych można sobie ustawić listę przyjaciół (trzeba poprawnie wpisać nicki),
można też klikając na nick wybranej osoby zaznaczyć dodaj do przyjaciół
jak to już sie zrobi to potem np. rozwijając :
szybkie menu na samym dole mamy kto jest online
lub patrząc na stronie głównej forum na sam dół przy przyjaciołach będziemy mieli krzyżyki,
można też w Panelu użytkownika, edycja opcji ustawić że prywatne wiadomości będą przesyłane tylko od znajomych (znaczy od osób na liście) inni nie będą mogli tego robić,
na razie innych korzyści z posiadania takiej listy nie zauważyłam