reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja waże tyle co przed ciążą ale już pare dni po porodzie tak było,szybko schudłam bo się strasznie martwiłam moim synkiem,no i jeszcze ta dieta bezmleczna:dry:
Teraz jem dużo i nie tyje, a cycki są mniejsze znowu mam B jak przed pierwszą ciążą,żle nie wyglądają...
U nas dobrze Eryka nie lubi szkoły i muszę ją upominać ciągle aby zrobiła zad. dom.,a w czwartek zebranie:dry:Filip dzisiaj był płaczliwy no i ostatnia nocka również taka sobie,ciągle się budził-ząbków ciąg dalszy:dry:

Magdziarko w końcu będziesz miała upragnioną praleczkę:-)

Mata naprawy Dobrusi ale już na zawsze;-):tak:

Liliana zazdroszcze wyjscia;-):tak:

Zuzkus,a to jest chyba dość poważna choroba ta celiakia? Dobrze,że minęła.

reklama
Celiaka to nietolerancja glutenu. A gluten jest w każdej mącznej potrawie. Glutenu nie zawierają tylko ryż, kukurydza i tapioka.
Pełna celiaka jest nieuleczalna i jest się na diecie do końca życia bo brak kosmków jelitowych trawiących gluten. Jest też coś takiego jak nietolerancja glutenu z której się przy odpowiednim prowadzeniu wyrasta i ja właśnie to miałam.

A jak Filipek?

Pół roku ale co. Mój Antoś 10 grudnia to już niedługo. Buziaki dla Zuzieńki.

Antoś dzisiaj wstał dwa razy. Nie jest źle. A ja idę teraz do sąsiadki. Bo jej bratowa miała na poniedziałek cesarkę i nie zrobili. Miała mieć wczoraj mówili że o 14ej to ona rano zjadła. Przyszli o 10ej i mówią na cesarkę, a ona mówi że zjadła no to że jednak o 14ej. Koło 13ej siostry przygotowały ją do cesarki( cewnik itp) ok 15 przyszedł lekarz okazało się że o niej zapomnieli i wczoraj właśnie sąsiadka zostawiła średniego syna z najstarszym i malutkim mąż pojechał na basen a ona do szpitala i ide dowiedzieć się co tam się dalej wydarzyło.

Madziu pralecka dla mnie rewelacja. Tylko ciekawe jak się będzie sprawdzać. Proszę o relacje po pierwszym praniu.:-)
Za godzinę - dwie powinna być. To pewnie coś do niej wrzucę. Ponieważ mąż dokonał wyboru to nie wiem za bardzo co ona tam potrafi. jedno tylko mnie zastanawia. Ma system parowy i pierze parą to może być niezłe a do tego mam system dezynfekcji i czegoś tam jeszcze. Te funkcje mogą się przydać. Reszta to co tam...

Azile, Marta. Zrzucicie te kilogramy. Nie martwcie się kochane.:-D

Zuziu wszystkiego naj
Witam z rana . U mnie noc fatalna - mała budziła się co godzinę .
Mąż się śmiał, że w dzień się wyspała.
Kasiu umnie dziś to samo. Mały nawet dwa razy budził się, co pół godziny. Ja nie wiem o co chodzi. Próbowałam nawet na noc go przez sen dokarmić mleczkiem z kleikiem to zjadł 30 ml. :szok::zawstydzona/y:. Dobrze ze karmie piersią bo jak bym musiała w takim tempie butle szykować to bym sie napewno nie wyspała, a tak jakoś nie jestem mocno zmęczona tylko widze ze Domiś zmęczony nocą.

A co do biustu to ja mam mega!! Przed ciążą nosiłam D, a teraz dwa namioty;-):tak:.

Zuzia graulacje :-)

Magdziarko ale numer z Twoja sąsiadką :baffled: a praleczka 11 l/na cykl więc to prawie jakby na sucho prałą :szok:

Dobrusia dostała na noc vibrucol i budziła się przed 12 i potem koło 5 :-) no i później sie wierciła, ale juz spała z nami i podkładałam jej cyca i tak wytrzymała do 8 :-) coś za dobra ostatnio dla mamy jest :baffled:

no i dzisiaj szczepienie w porze drzemko-spaceru i znając życie lekarka się spóźni :crazy:

reklama
Gratulacje dla Zuzki!!!

Magdziarko- ciekawa historia z tą cesarką.

Mata powodzenia na szczepieniu- oby lakarka szybko przyszła :tak:

U nas nocka ok, Bartut obudził się o 5, dałam mu smoczka potrzymałam za ręke i usnął- spaliśmy do 7:30, teraz mały ucina sobie drzemkę, duży z resztą jeszcze śpi, a ja na necie ;-) musze zaraz się zbierac bo jade znów do galerii, ostatnio jak byłam to znalazłam super prezent dla Ł, ale oczywiscie rozmiaru nie było- wczoraj dzwoniłam i mówili że właśnie doszedł :tak: także zaraz bede leciała na tramwaj- i może cos jeszcze kupię?? aaa to się zobaczy ;-)

Do góry