reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Lilianka po takim dniu aktywnym życzę spokoju!!! Mam nadzijeję że i Fabian się wyśpi!

Dziewczyny o co chodzi z tą cisowianką- bo nie pamiętam? :baffled:

reklama
Ja usunęłam wszystkie zdjęcia Jasia (pewnie już ktoś się do nich dobrał ale już ich nie ma i więcej nie będzie) zostawiłąm tylko jedno jak mam go na rękach :tak: szok z tymi profilami ale chyba usunięto je bo nie mogłam wejść
no w sumie dobrze zrobiłaś NK jest dla nas. A jak ktoś się do nas znajomy odezwie i chce zobaczyć naszą rodzinke to można wymienić się mailami i wysłać zdjęcia przez maila.

Lecę już do łóżka- zapomiałam że jeszcze film miałam oglądac :-p a dopiero głowę spłukałam :szok: 2,5 godziny trzymałam wax na głowie :sorry::baffled::-)
słodkich snuufff :-D

Witajcie. Dopiero teraz mam chwilę czasu:baffled:. Jakiś taki zwariowany dzień. Te artykuły o nk...szok. Miałam tylko dwa zdjęcia Krzysia w swoim profilu, już wykasowałam. Na BB też nie będę zamieszczać jego zdjęć na ogólnodostępnych wątkach. Aż mi się niedobrze robi, jak pomyślę, że są tacy ludzie:no:.

Lecę już do łóżka- zapomiałam że jeszcze film miałam oglądac :-p a dopiero głowę spłukałam :szok: 2,5 godziny trzymałam wax na głowie :sorry::baffled::-)
słodkich snuufff :-D
Daruuunia jaki wax kochana doradz mi bo mam zniszczone wloski od rozjasniacza,ja mam ponoc super odzywke i tez trzymam dlugo(do 1.5h)ale wax kojarzy mi sie tylko z depilacja hihi zartuje oczywiscie powiedz moja droga moze masz jakies cudko na te moje marne wlosieta:-D

Ja zablokowałm dla osób nieznajomych galerię, a zdjęcia zostały. Dziewczyna z którą leżałam w szpitalu założyła konto na N-K swojemu 6 miesięcznemu synkowi.:szok: Jak dla mnie to przesada. Ale to moje zdanie. Szczerze przyznam, że nawet nie pomyślałabym, że ktoś może skopiować zdjęcia z N-K

ja jestem, tylko nie mialam weny jakos tu pisac, mialam cieżki tydzień z męzem.. moze kiedys wam opowiem i nastrój miałam do bani i jakos tak troche zagladalam na maj 2006 wrocilam tez na czerweic 2006 to tez troche poczytywałam.
na razie od przedwczoraj nadrabiam co zescie tu naskrobaly i normalnei nawet nie jestem w stanie odpisac ogólenie a co dopiero kazdej z osobna. Ale dzis bede juz zaglądac regularnie.
Michał ok, oprócz kup, je ładnie - 6 raz na dzień zazwyczaj miedzy 120-170 ml, spi ładnie oprócz dwóch karmień które chyba niepredko uda sie wyeliminowac(czasem ma tylko nocne przypały bo odkrył ze ma glos i potrafi piszczec przez pól godziny a potem sobie zasypia.... odkrył tez ze mozna sobie pomiętolic jajeczka i robi to zapałem godnym nasladowania....) Acha juz postanowilam ze jak tylko zacznie jesc zupe z miesem w poludnie rezygnuje z karmienia wczesnorannego (je miedzy 4 a 6) bo jak zje o 24 to wg mnie moze pospac do 7.30 ale teraz mu jeszcze ida wszystkie jedynki wiec mu odpuszczam.

Darunia pytałas sie mnie o te baseny? Chcesz dalej wiedziec czy juz znalazlas?

lorcia ja daje specjanym smoczkiem do kaszek - cross-cut - taki krzyżyk jest wyciety

magdziarko tez byłam w szoku ile bartus wypija - mój to max 180 ml wciagnie. ALE TO MAX!

Co do nk to moja galerie moga tylko obejrzec znajomi wiec wydaje mi sie ze jesli galeria jest zablokowana to powinno byc ok. Przeciez nie moga zobaczyc zdjec moich dzieci jak nie maja do mnie dostepu.

MAGDZAIRA a o co chodzi z tą Cisowianką?

Co jeszcze? Marysia ma katar, po lekach ma male liszajki, mąz ma popołudniówki i to jednak chyba najgorszy wariant.

Cisowianka. to dziewczyna, która najpierw miała trojaczki, potem bliźniaki,a nasatępnie nie ma dzieci wcale. Została przez admina zbanowana.
Była jeszcze na kwietniówkach 2008 masiek . Wymyśliła, że jest w ciąży, potem że urodziła dziecko które ma na imię Leonek.dziewczyny przeżywały bo podobno był w szpitalu, oglądały zdjęcia i okazało się, że to wszystko wymyśliła jego pseudo-mama.

A Antek dalej ma straszną pupe. Krostki pekają i krew sięsączy. Nie pomógł pimafucort, tormentiol, nystatyna i inne . Jutro bym uderzyła do skórnego ale trzeba na 6 rano byc w kolejce.

Ostatnia edycja:
reklama
Magdziarko u nas pomogło: wietrzenie, Clortimazol, tormentiol, kąpiele w nadmanganianie i naswietlenie lampą. Ale tak szczerze mowic to wg mnie cos jest w jego kupie ze go ciągle odparza. Marysia tak miala - wiecznie czerwony tylek i okazało sie za ma przerost Candidy w jelitach.

To ladne jaja z tą cisowianką..... swoja droga ta osoba moze za chwile zaloxyc sobie kolejne konto....

Do góry