daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Lilianka po takim dniu aktywnym życzę spokoju!!! Mam nadzijeję że i Fabian się wyśpi!
Dziewczyny o co chodzi z tą cisowianką- bo nie pamiętam?
Dziewczyny o co chodzi z tą cisowianką- bo nie pamiętam?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no w sumie dobrze zrobiłaś NK jest dla nas. A jak ktoś się do nas znajomy odezwie i chce zobaczyć naszą rodzinke to można wymienić się mailami i wysłać zdjęcia przez maila.Ja usunęłam wszystkie zdjęcia Jasia (pewnie już ktoś się do nich dobrał ale już ich nie ma i więcej nie będzie) zostawiłąm tylko jedno jak mam go na rękachszok z tymi profilami ale chyba usunięto je bo nie mogłam wejść
Daruuunia jaki wax kochana doradz mi bo mam zniszczone wloski od rozjasniacza,ja mam ponoc super odzywke i tez trzymam dlugo(do 1.5h)ale wax kojarzy mi sie tylko z depilacja hihi zartuje oczywiscie powiedz moja droga moze masz jakies cudko na te moje marne wlosietaLecę już do łóżka- zapomiałam że jeszcze film miałam oglądaca dopiero głowę spłukałam
2,5 godziny trzymałam wax na głowie
:-)
słodkich snuufff![]()