reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
:-)Moja Nadia przechodzi samą siebie - krzyczy i cała sie pręży z nerwów...naszczęscie zjadła obiad i teraz połozylam ją do łózeczka, nuby zasnęła ale nie wiem na jak długo...
Fabianek leży i ogląda bajkę a ja serfuje po necie :-)mąż oczywiscie zamierza wrócić późno!!!

reklama
ja dzisiaj w domku i jutro również ale za to w weekend nadgonię :baffled:
Mikołaj śpi już drugą godzinę a Karol zamęcza M który stara się uczyć:-D a ja podczytuję co tam u babeczek na bb słychać:-)

Dziewczynki trzymam kciuki by wasze maluszki naprawiły się i ząbki szybko wyszły:tak:

Hej dziewczyny! Dziś poleżałam trochę w łóżku, pospałam i czuję się lepiej.

Zastanawiam się jaki cel mają tacy ludzie jak np. Cisowianka. po co udawać, wymyślać.

Dla mnie tacy ludzie nie maj wszystkiego po kolei w głowie I w.g mnie takich od razu powinno sie leczyc.

A co do tej cisowianki to miała jeszcze laska dwa konta na naszej klasie , moim zdaniem nie miała po prostu ci dziewczyna robić i pisała głupoty :baffled:.

Ja galerię na nk też mam od jakiegoś czasu zablokowaną i do tego weryfikuje liste znajomych :tak:

To straszne że ludzie tak wymyślają dla zabawy. Człowiek pisze na forach o różnych rzeczach a takie trole...ech szkoda słów.

Dziewczyny zazdroszcze Wam że Maluchy przesypiają noc bo mój Maciuś przez te choroby i leki tak się rozregulował że ani w dzień porządnie nie pośpi ani w nocy i apetyt u niego też nie specjalny:no:
Do tego idzie mu czwarta jedynka i strasznie zmolny

Pozdrawiam

Ło matko, co te dzieciaki wyprawiają :szok:
Po Oli nie widać ząbkowania , dziąsełka ma białe i ogólnie jest grzeczna.
Wczoraj tylko dłużej pospała w dzień i w nocy od razu efekty.
Ja wróciłam z zebranka i jak na razie starsza ma same W i O więc jest ok.

witam

Za mna jakis taki zakrecony dzien... :zawstydzona/y: Mała marudna, ale na szczescie w nocy w miare ładnie spi:tak: Zabki okropnie juz ja mecza, nie wiem juz jak jej pomóc... niech wreszcie wyłaża te zębole naszym dzieciaczkom!!!

Mąż pojechał grac piłke... nawet z nim dzis nie pogadałam:zawstydzona/y: Czasem mnie to wkurza, ze On robi co chce, a ja siedze w domu i nigdzie wyjsc nie moge, a nawet jakbym chciała to nawet nie mam gdzie i z kim:zawstydzona/y: odkad zaszłam w ciaze wszystkie kolezanki o mnie zapomniały:eek: ehhh... Jakos kiepsko sie dzis czuje... .

Widze, ze dzieciaczki jesc nie chca... u mnie jest odwrotnie:zawstydzona/y: Mam wrazenie, ze mam w domu mała swinke... strasznie duzo je! Choc staram sie ja przytrzymywac te 3 godziny... jak sie przyssie to nie chce puscic, nie mowiac o tym, jak sie rzuca na łyzeczke jak dostaje cos innego... ehhh...

Ide zrobic sobie kolacje:tak:

Ale dzisiaj dzieciaczki marudne!!! kochane mamusie życzę spokojnej nocki!
Ł właśnie kąpie Barta, ja zrobiłam sałatkę (tą z tego wątku smacznego- z tuńczykiem) i jest bardzp pyszna!!!! I upiekłam ciasto- ''topielca''. A teraz odpoczywam, ale przydałoby się posprzątac, ale już nie mam siły :baffled: i musze jeszcze pranie wstawic Bartkowe:sorry: zajrzę poźniej! ;-)

Witajcie. Mój Krzyś dołącza do grona dzisiejszych marudków:no:. Cały dzień na rękach. A jak go odkładałam, to pisk. Myślałam, że to przez kupkę, bo 4 dni nie było. Ale nawet jak zrobił, to dalej był marudny. Ząbków na razie nie widać.
Miłego wieczoru.

Dziewczyny widze , ze jakieś marudztwo na całego. Coś sie dzieciaczki nam popsuły. Mam nadzieje ze to tylko chwilowe.
A u nas dzisiaj pierwszy ząbek się pojawił!!!!!!!!!!!!
Magdziarko mam nadzieje że Antosiowi szybko pupka się zagi i zacznie ładnie jeść.

Ja niedawno wróciłam od lekarza z dziećmi. Wszystkie chore na całego. Dostały baktrim tysiące inchalacji. :-:)-:)-(. Ale mam nadzieje że szybko sobie z tym poradzą i wkońcu pójdą do szkoły. Bo one się nic nie nauczą. :szok::zawstydzona/y::-(. Al e dobra dosyć marudznia.
A dowiedziałam sie ze bony dostane w pracy i jestem super szczęśliwa:-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Azile gratuleje ząbka ...!!!

Moja Nadia zasnęła - oczywiscie mleka nie chciała zjeść, Fabian już po inhalacji i leży w łóżeczku, w domu cisza i spokój,a ja zaraz kąpusiam się i oglądam You Can D...- bo chyba finał:-D i uciekam spać bo mam dzisiaj dyżur
Dzisiejszy dzień zaliczam do jednych z cięższych przez to marudzenie

Dobrej i Spokojnej zycze Wam nocki Dziewczyny - Szczerze mówiąc to marzy mi się dzien kiedy Nadia zacznie przysypiać całe nocki
:confused2::nerd:

Do góry