reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
U nas spokojna niedziela. Rano Marcin był na basenie z Wojtkiem i zapisał chłopców na następny kurs. Tak więc za tydzień pierwsze wodowanie Stasia.
A po południu byliµśy u mojej bratowej na urodzinach. Staś był spokojniutki, a Wojciaszek pokazał się z najlepszej strony - chyba zapomniał, że może się złościć. Ale się zrelaksowałam. :-)

Darunia, miłego wieczoru.
Azile, zdrówka życzę!

Mata cieszę się, że odpoczęłaś :tak: i nie jesteś sama kochana :-D będzie dobrze jesteśmy wielką rodziną BB :-) odśnieżymy razem troszkę tę drogę i będzie prosta ;-)

Mamoot ciekawe jak Stas zareaguje na "wielką wannę" :-D chciałabym zobaczyć jego minkę :tak: ale pewnie wkleisz zdjątka na zamknięty :-)

Magdziarko narobiłaś mi smaka na hamburgery :tak: jak tylko zjemy gołąbki to zaserwuję :-)

Ostatnia edycja:
A propos dotuczania to przesłałabym Ci placków z oscypkami - robiłam na kolację :tak: (dziewczynie mojego brata baaardzo smakowały a ona też taka kruszynka) :tak:

Azile bo jak cos wciaga to sie zapomina o bólu hihi

Alescie mi narobily smaka na takiego rabczańskiego oscypka z pieca z zurawina!! Zaraz wskocze do auta i normalnie pojade do Rabki..... Bo zakopianskie to dobre dla warszawiaków - ceprów :-D:-):-)(bez urazy kochaniutkie ;-);-);-))

Kurde jak byłam u szwagra i gadalam ze szwagierka to wyszlo ze moj Michał strasznie duzo spi! Ile spia wasze pociechu - Misio spi w nocy od 20 do 8 oczyscie z pobudlami - dzis miał juz 4 :crazy::crazy::crazy: jak ta błonka nie peknie to ja pekne... dziąsla ma tak spuchniete za zaraz mu eksploduja, dalam mu panadol normalnie... i prawie nic nie zjadł o 24 daltego czekam jeszcze zeby go podkarmic. A w dzień spi 9-11 potem 13-14 potem 16-17 jak rano spi godizne to wtedy wszytsko sie przesuwa w gore (12-13) wtedy ma ta drzemke popolundiowa dłuższa 15-17 - czyli w dzien spi 4 h a w nocy 12 - 16 h kurde czy to nie za duzo? Chyba nie potrzebnie sie martwie ze za duzo spi ale marysia w sumie tez taka spiaca non stop była. i jeszcze wiecej spala!!!! No to piszcie ile spia inne dzieciaczki?

reklama
Witajcie
Gluszku moj Wojtek spi od 20 do6 -6-30 z przerwa ok 2 na jedzenie.Pozniej jspi ok godzinki od 9do 10 i na spacerze ok polgodzinki i pozniej ma jeszcze jedno dłuzssze spanko ok 15 do 17 tak 2- 2.5 godzinki.
U nas dzisiaj pogoda jakas taka nieciekawa sie zpaowiada. Wczoarj bylismy z mezem w makro kupilam tego kroliczka dla Wojtka poporcjowalam i bedziemy miec na jkilka obiadkow. Noo i kupilam mojej Kindze prezent na urodziny .Ogolnie to nic nie ma a kupa ludzi.jak ja nie lubie tych przedswiatecznych kolejek.

Do góry