reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Kochane nie mam czasu a nic
Zdrowych ,pogodnych rodzinnych Świąt Bozego Narodzenia,
błogosławieństwa od Bożej Dzieciny
Życzy Magda z rodzina

Załączniki

• 7292afc754ba4ab9afa41858de04d306.jpg
    7292afc754ba4ab9afa41858de04d306.jpg
    69,6 KB · Wyświetleń: 36
Ja też nie mam na nic czasu a jeszcze w pracy i jeszcze moe wiem czy jutro też czy szef da wolne. Wczoraj wróciłam z pracy, zjedliśmy , małą do babci i na zakupy. Po 22 byłam w domu:szok:

Ja też dołączam do zapracowanych mam. Teraz zrobiłam sobie małą przerwę:-). Już prawie wszystko gotowe. Jeszcze tylko sałatka i koniec pichcenia. Pozostala jeszcze choinka do ubrania, w końcu wytargałam ją ze stryszku. A jutro tylko odkurzanie i podłogi umyję. Ewentualnie jak pranko dziś nie wyschnie to jeszcze jutro poprasuję. I to by było tyle.

Joaś oby Bartusiowi nóżka się wygoiła szybciutko i źeby nie bolała. Przykro mi, że tak na same święta sie niemiło porobiło.

Mamoot Wesolych Świąt dla całej Twojej rodziny

Oby Bartkowi szybko ból minął i noga szybko się zrosła:zawstydzona/y:
Wszystkim chorującym zdrówka!
Kasiau, fajnego masz szefa, pozazdroscic:tak:
Mój mąż jutro wróci z pracy o 15:zawstydzona/y: zdazy sie tylko na szybko wykąpac i bedziemy musieli na 16 gonić do rodziców:zawstydzona/y:

U nas mała ma problem z katarkiem, doszedł kaszel... jejku, meczy sie strasznie, a widze, ze jest coraz gorzej:-( Ja tak czekałam na @, a jak juz przyszła to jestem nie dożycia, boli brzuch, leci strumieniami... juz zapomniałam jak to jest miec@:zawstydzona/y:

Wczoraj przyszedł prezent dla mnie od męża:-) piekne białe łyzwy, zawsze marzyłam o swoich łyzwach... sliczne są:tak:ciesze sie z nich jak dziecko! w sobote mam obiecane lodowisko, m zajmie sie mała, a ja mam iść wypróbowac sprzet... ehhh...:-)

Asiowo fajnego masz męża pozazdrościć :-D
Mój sobie kupił i małej bo ja nie chciałam
My sobie zawsze robimy wspólne prezenty z mężem np. coś do domu typu kamera czy takie tam

Dziewczyny-dziekuje za porady pierogowe!
Klaudia-witaj!
Mamootku,Magdalenkakol-udanych,spokojnych Swiat!Piekna karta,Madziu:-)
Joas-biedny Bartus!Oby szybko sie zroslo!Jak on wytrzyma bez chodzenia?!
Asiowo-zdrowka dla malej!

Ja w sumie duzo na swieta nie robie,mimo,ze wigilia u nas,bo tesciowa tez przygotowuje.No i bedzie nas tylko 5-6 osob.

Wpadłam tylko na chwilę, żeby się pożegnać - za kilka godzin wyjeżdżamy, a ja jeszcze nie zaczęłam się pakować...

Życzę Wam, aby pierwsze Święta w powiększonych rodzinkach były pogodne, ciepłe i spokojne!!!

reklama
Agacina i Wam życzywy Wesołych Świąt!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Ja już mam zrobioną sałatkę jarzynową i rybę po grecku, zaraz zabieram się za śledzie i ciasto (chyba) na 19-stą aerobik i chciałam jeszcze rogaliki zrobic...
tylko kiedy????

Zapomniałam kupic liście laurowe :baffled: jak dobrze miec sąsiada, a teraz Ł wrócił z pracy to go pognałam po dodatkowe zakupy ;-)

Do góry